Μενού
kefala-mpimpilas
Τζώρτζια Κεφαλά, Σπύρος Μπιμπίλας | NDP
  • Α-
  • Α+

Οι ενδυματολογικές επιλογές της Τζώρτζιας Κεφαλά συζητήθηκαν περισσότερο από κάθε άλλης στην ορκωμοσία της Βουλής και στάθηκαν η αφορμή για να δεχτεί επίθεση από τον Θάνο Τζήμερο

Ο Θάνος Τζήμερος αρνείται πως μίλησαν ιδιωτικά και σχολίασε «θα μου πεις ότι το να μάθει κάποιος να ξεχωρίζει τους φαρσέρ, όταν βιώνει ολόκληρη την ύπαρξή του ως φάρσα, μάλλον τον ξεπερνάει».

Το tweet του Θάνου Τζήμερου: «Φυσικά, ουδεμία προσωπική ανταλλαγή μηνυμάτων είχα με τα νεοορκισθέντα παραδείσια πτηνά. Και τρία tweets που χαλάλισα, πολύ τους ήταν. Θα μου πεις ότι το να μάθει κάποιος να ξεχωρίζει τους φαρσέρ, όταν βιώνει ολόκληρη την ύπαρξή του ως φάρσα, μάλλον τον ξεπερνάει». 

Τζώρτζια Κεφαλά: Η ιδιωτική συνομιλία με τον Θάνο Τζήμερο και η διάψευση

Υπενθυμίζεται πως η Τζώρτζια Κεφαλά είπε στο MEGA ότι με τον Θάνο Τζήμερο είχαν και μια ιδιωτική συνομιλία.

«Είχαμε μια έντονη μηνυματογραφία μετά. Επικοινωνήσαμε και ειπώθηκαν πράγματα που θα ήθελα να τα θέσω μέσα στη Βουλή. Θα τα μάθετε εν καιρώ… Εκείνος μου έστειλε πρώτος μήνυμα». 

«Συνέχισε την ανάρτησή του σε προσωπικά μηνύματα. Καταλήξαμε γιατί εγώ ήμουν πολύ ευγενική απέναντί του… Κάποια στιγμή πολύ ήρεμα και ωραία κλείσαμε τη συζήτηση. Ειπώθηκαν πολύ σοβαρά πράγματα. Το σεξιστικό ήταν μόνο η αρχή… Ένα σάπιο σύστημα και μια σάπια νοοτροπία κρύβεται πίσω από τέτοιες αντιλήψεις» είπε.

Ωστόσο σε ανάρτησή της στα social media, η Τζώρτζια Κεφαλά υποστήριξε πως ο λογαριασμός που επικοινώνησε μαζί της ως Θάνος Τζήμερος ήταν ψευδής

«Να ενημερώσω πως ο λογαριασμός που επικοινώνησε μαζί μου σαν Θάνος Τζήμερος ήταν ψευδής! Ουδέποτε επικοινώνησε ο πραγματικός. Αυτά και τελειώνω αυτό τον χορό παραπληροφόρησης εδώ, Παρακαλώ τα κανάλια να μην με παίρνουν τηλέφωνο» έγραψε η Τζώρτζια Κεφαλά.

Το παραλήρημα και η απάντηση 

Υπενθυμίζεται πως ο Θάνος Τζήμερος μετά τη σεξιστική «επίθεση» που είχε κάνει κατά της Σοφίας Ζαχαράκη, έβαλε στο στόχαστρό του την Τζώρτζια Κεφαλά: «Η απορία είναι γενικότερη: μια γυναίκα που θέλει να την εκτιμούν για την προσωπικότητά της, το πνεύμα της, την καλλιέργειά της κ.λπ. γιατί βγάζει το μισό (ή και παραπάνω) βυζί σε κοινή θέα; Τι ακριβώς θέλει να εκφράσει; Σε ποιους απευθύνεται;».

«Έτσι αισθάνεται και το εκφράζει» απαντάει ο ηλίθιος. Αυτό ακριβώς ρωτάω, ηλίθιε. Τι ακριβώς εκφράζει βγάζοντας έξω το μισό βυζί; Εάν, ας πούμε, ένας άντρας πήγαινε στην ορκωμοσία της Βουλής με το παντελόνι του κυρίου της φωτογραφίας θα το θεωρούσαμε ok, ε;».

«Φυσικά, τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος όμως επιλέγει τα ρούχα. Όταν ντύνεσαι για νούμερο στο Δελφινάριο ή για εμφάνιση σε μαγαζί της παραλιακής, σημαίνει ότι κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι τον ρόλο σου στη Βουλή και τον ρόλο της Βουλής, συνολικά. Μήπως τελικά έχουν δίκιο;».

Η Τζώρτζια Κεφαλά απαντώντας στον Θάνο Τζήμερο ανέβασε ένα βίντεο στο Facebook στο οποίο φαίνεται η ίδια να περιπλανιέται στο εσωτερικό της Βουλής μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια, όπου μεγάλωσε στα στενά γύρω από το ελληνικό κοινοβούλιο.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Τζώρτζια Κεφαλά έγραψε: «Κάποια στιγμή, αργά και βασανιστικά ίσως, ο κόσμος μέσα και έξω απ’ τη Βουλή θα σταματήσει να υποκρίνεται. Ο καθένας θα κάνει το υπέροχο ταξίδι της ζωής του με τον τρόπο που επιθυμεί και θα ψάχνει τον εαυτό του χωρίς να κρίνει τους άλλους.

Αυτόν τον κόσμο ονειρεύομαι. Το αν τα κίτρινα ξυρισμένα μαλλιά, το ντεκολτέ ή τα γυαλιά προσθέτουν ή αφαιρούν σοβαρότητα το αφήνω στα υπέροχα μυαλά σας.

Θέλω να σας πω το εξής. Εγώ μεγάλωσα δίπλα στη Βουλή, έκανα τις βόλτες μου στον Εθνικό Κήπο, έκανα πατίνια έξω απ’ τη Βουλή και μεγάλωσα στην Κουμπάρη 5 σαν παιδάκι γονιών θυρωρών. Η συγκίνησή μου είναι μεγάλη που ένα παιδάκι μπορεί να κάνει αυτή τη διαδρομή και να καταλήξει εδώ.

Από το να κάνει πατίνια 17 χρονών έξω από τη Βουλή, χωρίς κανέναν θείο στην Κορώνη, καταφέρνει να μπει μέσα στη Βουλή και να λέει τη γνώμη του. Αυτό είναι το εξαιρετικό με τη Δημοκρατία και εκεί θα πρέπει να σταθούμε. Σας ευχαριστώ όλους», αναφέρει στο βίντεό της η Τζώρτζια Κεφαλά.

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA