Μενού
Mpeos
Αχιλλέας Μπέος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μίλησε για το πέρασμα της κακοκαιρίας Elias από την πόλη, απευθύνοντας πρόσκληση στον πρόερο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, να πάει εκεί και να βοηθήσει.

«Να έρθει το συντομότερο, αλλά να πάρει και τον Τάιλερ, πώς τον λένε, όχι τον Τέιλορ τον ράφτη. Να έρθουν μαζί, να γυρίσουμε την πόλη, να πάρουμε τα φτυάρια και να βοηθήσουμε. Είναι ευπρόσδεκτος» είπε ο Αχιλλέας Μπέος, στο νέο του παραλήρημα.

Μεταξύ άλλων, στάθηκε και στο γεγονός της αποκατάστασης των προβλημάτων, υπογραμίζοντας πως σε 20 ημέρες θα έχει καθαρίσει η πόλη από τους τόνους λάσπης και φερτών υλικών, που έφερε η κακοκαιρία Elias.

Αχιλλέας Μπέος: «Χειρότερη η Elias από τον Daniel»

Όπως είπε ο Αχιλλέας Μπέος, «το ρεύμα έχει έρθει κατά 80% περίπου, υπάρχουν πολλές βλάβες, δεν γίνονται αυτά  τη μία μέρα στην άλλη, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Το νερό από την άλλη κατά 65 με 70% είναι χλωριοποιημένο, αλλά θα πρέπει να πάρουμε καθημερινά τις αναλύσεις για την ποιότητά του».

«Το νερό δεν είναι για πόση. Οι άνθρωποι που μένουν στα βουνά θα καθυστερήσουν για να πιουν κανονικα νερό. Θα σας πω κάτι, για να πάρετε την εικόνα με την πλημμύρα και τις καταστροφές, την Τετάρτη, έμεινε το αυτοκίνητό μου από το νερό και τις λάσπες» συμπλήρωσε για την κακοκαιρία

«Είναι χειρότερη από τον Daniel, γιατί έριξε περισσότερο νερό. Νόμιζα πως ήμουν στους καταρράκτες του Νιαγάρα. Όμως, μετά τη σύσκεψη που μου έδωσαν το συντονισμό, έχω ξεκινήσει το κυνηγητό γιατί δεν είναι ώρα για κλάματα και μουρμούρα. Σηκώνουμε τα μανίκια και θα δουλέψουμε όλοι, με πρώτο εμένα, να επαναφέρουμε τα προβλήματα» σημείωσε ο Αχιλλέας Μπέος.

Είπε πως «υπάρχουν δύο στάδια για να επιστρέψει ο Βόλος: Το πρώτο είναι να καθαρίσουμε μπάζα και πέτρες και να έχει νερό η πόλη και μετά θα ξεκινήσουν οι αποκαταστάσεις».

Στο κλείσιμο της συνέντευξης σχολίασε: «δεν το πήραν χαμπάρι οι πολιτικοί; Περιμένουμε να γίνει μια καταστροφή για να κάνουνε αντιπολίτευση; Ρε δεν ντρέπονται λίγο. Πρέπει να σταματήσει αυτό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA