Μενού
andreas-spyropoulos
Ανδρέας Σπυρόπουλος
  • Α-
  • Α+

Συμβολικά από την Στοά Αττάλου που εντάχθηκε η Κύπρος κι άλλες εννέα χώρες στην ευρωπαϊκή οικογένεια, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ και γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Στο σχετικό μήνυμά του αναφέρει: «Είμαι ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 9ης Ιουνίου. Ζητώ την δική σου συμμετοχή για να προχωρήσουμε όλοι μαζί.

Με την δική σου ψήφο θα αγωνιστούμε μαζί για μια ισχυρήδημοκρατία, όπου το κράτος δικαίου θα το σέβονται όλοι. Μια Ευρώπη για τους νέους για όλους εμάς, με οικονομικά προσιτήκαι βιώσιμη στέγη με ένα ισχυρόκοινωνικό κράτος για όλους.

Μια Ευρώπη, όπου όλοι οι πολίτεςείναι ίσοι και η καταπολέμηση της έμφυλης βίας αποτελεί κοινή ευθύνη. Μια Ευρώπη που δημιουργεί ίσες ευκαιρίες για όλους και δεν αφήνει κάνεναν πίσω. Μια Ευρώπη ασφαλή με δίκαιη μεταναστευτική πολιτική. Για μια Ευρώπη πράσινη και ψηφιακή, έχουμε τα εργαλεία. Μπορούμε. Προχωράμε μαζί!».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA