Στο πλαίσιο της καμπάνιας του ΠΑΣΟΚ κατά της ακρίβειας ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης (23/04) τη Βαρβάκειο Αγορά.
Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνοδεύονταν από βουλευτές του κόμματος αλλά και υποψήφιους στις ευρωεκλογές.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης καυτηρίασε τη στάση της κυβέρνησης στο μέτωπο της ακρίβειας και έδειξε στους δημοσιογράφους πίνακα με στοιχεία της Eurostat.

Ανδρουλάκης: Τι είπε για την ακρίβεια
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για «τετραπλασιασμό του ρυθμού αύξησης του πληθωρισμού στα τρόφιμα σε σχέση με τον μέσο όρο του Μαρτίου, ενώ η αγοραστική δύναμη των πολιτών βρίσκεται στην προτελευταία θέση».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η ακρίβεια, το κόστος στέγασης και η κατάσταση στο σύστημα Υγείας δείχνουν ότι στις 9 Ιουνίου δεν κρίνεται η πολιτική σταθερότητα αλλά η κυβερνητική αλαζονεία που περιφρονεί τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών».
«Καλούμε τους πολίτες να μας εμπιστευτούν για να υπάρχει ισχυρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση την επόμενη ημέρα», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Ανδρουλάκης.
- Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της φονικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη: Εξετάζεται το οπαδικό κίνητρο
- Σταύρος Λάλας: «Αυτός που έδωσε την πληροφορία στην Τσουδερού έκανε το λάθος»
- Ο Τραμπ έχει φάει κόλλημα με αυτά τα παπούτσια και τα κάνει δώρο σε όλους - Γιατί κάποιοι γελάνε μ' αυτά;
- Αυτές είναι οι 10 καλύτερες ελληνικές ταινίες της δεκαετίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.