Μενού
androulakis
Ο Νίκος Ανδρουλάκης. | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

«To ΠΑΣΟΚ θα είναι ο μεγάλος νικητής στις ευρωεκλογές, με πολύ μεγαλύτερο ποσοστό και από το 2019», αλλά και από τις εθνικές κάλπες του 2023, εκτίμησε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ψηφίσει κάποιος ΠΑΣΟΚ. Ο πρώτος είναι διότι χρειάζεται μια σοβαρή, αξιόπιστη αντιπολίτευση η χώρα», είπε στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ.

«Ο δεύτερος, για να έχει μια σοβαρή κυβερνητική επιλογή στις κυβερνητικές εκλογές και ο τρίτος είναι ότι στις ευρωπαϊκές εκλογές κρίνονται και οι κυβερνητικοί συσχετισμοί», πρόσθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε επίσης ότι « ο κ. Κασσελάκης έχει μια ιδιότυπη ασυλία και από τη ΝΔ και από την εγχώριο ολιγαρχία» και υποστήριξε ότι «το μιντιακό σύστημα που ελέγχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να επιβάλει ως αντίπαλό του αυτή την κατάσταση για να μην έχει πολιτικό αντίπαλο».

Επιπλέον, ο Νίκος Ανδρουλάκης υπενθύμισε ότι έχει προτείνει να γίνει ντιμπέιτ «αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε».

Ανδρουλάκης: «Κοροϊδία η επιστολή Μητσοτάκη»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε επίσης:

  • Για τη Βόρεια Μακεδονία: «Πρέπει να στηλιτεύσουμε το μη σεβασμό στην συμφωνία αυτή. Δε γίνεται να κυρωθούν τώρα τα πρωτόκολλα. Θα είναι γκολ από τα αποδυτήρια».
  • Για την επίσκεψη του Έντι Ράμα στην Αθήνα: «Δεν ήταν τυχαία όπως ήθελε να την παρουσιάσει η κυβέρνηση. Περιφρονούν την νοημοσύνη μας όταν μας λένε ότι τυχαία ήρθε ο Ράμα».
  • Για την ακρίβεια: «Γίναμε μπανανία πολυεθνικών με τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό. Κοροϊδία η επιστολή που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ούρσουλα Φον ντερ Λαιεν για την ακρίβεια».


 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA