Μενού
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη | ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/MOTIONTEAM/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Σχόλιο αναφορικά με το άρθρο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, στην εφημερίδα «Καθημερινή» κάνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκη, απαντώντας στο νέο του αίτημα για πρόωρες εκλογές.

«Η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει άλλα τρία χρόνια μέχρι τις επόμενες εθνικές εκλογές» ανέφερε ο κ. Κασσελάκης και επικαλέστηκε έξι λόγους για τους οποίος κρίνεται απαραίτητο το στήσιμο εθνικών καλπών: από τα Τέμπη και την υπόθεση των υποκλοπών μέχρι την οικονομία, το τραπεζικό σύστημα και τη φορολογική πολιτική της κυβέρνησης καθώς επίσης και το ζήτημα της ασφάλειας.

«Διάβαζα σήμερα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αρθρογραφεί γιατί η χώρα πρέπει να πάει σε πρόωρες εκλογές. Κι αναρωτιόμουν, ο ίδιος δεν ήταν που πριν λίγες μέρες σε συνέντευξή του έθεσε ως εκλογικό του πήχη το 17% που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές;» διερωτήθηκε ο πρωθυπουργός, από τη Θεσσαλονίκη.

«Προσέξτε την αντίφαση. Έρχεται και αναγνωρίζει ότι θα είναι δεύτερο κόμμα με μεγάλη διαφορά, αλλά ταυτόχρονα ζητάει εκλογές. Γιατί; Για να αποσταθεροποιήσει τη χώρα;  Δεν θα του κάνουμε τη χάρη» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης. 

Στην ίδια τοποθέτηση, επεσήμανε πως οι εκλογές θα γίνουν «στο έλος της 4ετίας» αλλά και αναφέρθηκε στις επικείμενες ευρωεκλογές, κρίνοντας πως «η ΝΔ θα είναι πάλι η κυρίαρχη πολιτική δύναμη, έχοντας και πάλι τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των Ελληνίδων και των Ελλήνων». 

«Γιατί εμείς έχουμε πρώτα και πάνω απ’ όλα την προσοχή μας στραμμένη στην υλοποίηση του προεκλογικού μας προγράμματος. Μας επιλέξετε για να κάνουμε τη ζωή σας καλύτερη και υλοποιούμε αυτά που υποσχεθήκαμε με μεγάλη προσήλωση. Εσείς οδηγήσατε τη ΝΔ στη νέα αυτοδυναμία και αυτή η πολιτική σταθερότητα και η προσήλωση στην υλοποίηση του έργου μας δεν πρέπει σε καμία στο έργο μας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να διαταραχθεί ως αποτέλεσμα των ευρωεκλογών» κατέληξε. 
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA