Μενού
xaris doukas
Ο Χάρης Δούκας. | ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Για διάφορα βίντεο που κυκλοφορούν στα social media, τις αναφορές του βουλευτή της ΝΔ, Θάνου Πλεύρη, αλλά και την ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας τοποθετήθηκε ο δήμος Αθηναίων, σχετικά με πρόσφατη αναφορά του Χάρη Δούκα.

«Η γνωστή μονταζιέρα χτύπησε και πάλι. Ο Δήμαρχος Αθηναίων επανέλαβε – για να τη διαψεύσει – φράση δημότη, ο οποίος ισχυριζόταν ότι μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου υπήρχε “γκλοπ μπάτσου”. Η φράση του δημότη “κόπηκε” σκοπίμως από το βίντεο που διακινήθηκε», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Η απάντηση για το γκλοπ

«Όσο για την ανακοίνωση των συνδικαλιστών των αστυνομικών και τις αναφορές περί “κατωτέρων” για το πρόσωπο του Δημάρχου, απαντάμε με μια λέξη: Ντροπή!» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αθηναίων.

«ΥΓ.: Είναι δυνατόν συνδικαλιστικά όργανα της ΕΛΑΣ να υιοθετούν και να προωθούν προπαγάνδα και μονταρισμένα βίντεο κυβερνητικών trolls και του γνωστού σε όλους Πλεύρη;», υπογραμμίζεται επίσης από τον δήμο της πρωτεύουσας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA