Μενού
Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου
Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ | EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
  • Α-
  • Α+

Γεγονός αποτελεί η πρώτη αντίδραση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, σχετικά με την έρευνα της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για τις καταγγελίες αποδήμων ψηφοφόρων ότι δέχτηκαν προεκλογικό email από την ευρωβουλευτή.

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, στην ανάρτησή της, επισημαίνει πως «η διερεύνηση είναι καλοδεχούμενη από πλευράς της», προσθέτοντας πως θα «συνεργαστώ με την Αρχή σε ό,τι μου ζητηθεί, ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια».

«Η διερεύνηση από την ΑΠΔΠΧ του θέματος που αφορά στην αποστολή από το γραφείο μου ενημερωτικών email είναι καλοδεχούμενη από εμένα. Θα συνεργαστώ με την Αρχή σε ό,τι μου ζητηθεί ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια» ανέφερε σχετικά στην ανάρτησή της.

Ασημακοπούλου: Έρευνα από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Σε έρευνα προχωρά η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθούν οι καταγγελίες αποδήμων ψηφοφόρων ότι δέχτηκαν προεκλογικό email, από την ευρωβουλευτή της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, χωρίς να έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Αρχής που κάνει γνωστό ότι ξεκινά έρευνα: «Προς απάντηση ερωτημάτων που έχουν τεθεί από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη φερόμενη αποστολή ανεπιθύμητης ηλεκτρονικής επικοινωνίας από ευρωβουλευτή σε απόδημους Έλληνες ενόψει των ευρωεκλογών, η Αρχή ανακοινώνει ότι, κατόπιν και της υποβολής μεγάλου αριθμού σχετικών καταγγελιών, κίνησε άμεσα διαδικασία εξέτασης του θέματος».

Σημειώνεται πως υπήρξαν αρκετές καταγγελίες πολιτών πως δέχθηκαν email από την κ. Ασημακοπούλου χωρίς να έχουν δώσει ή να έχουν συναινέσει σε κάτι τέτοιο.

Η ίδια απάντησε ότι πρόκειται για λίστα με στοιχεία επικοινωνίας που συγκέντρωσε ως ευρωβουλευτής τα τελευταία πέντε χρόνια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA