Μενού
kasselakis-euaggelatos
Στέφανος Κασσελάκης - Νίκος Ευαγγελάτος | Mega / Glomex
  • Α-
  • Α+

Στο σπίτι που αγόρασε με τον σύζυγό του, Τάιλερ, υποδέχτηκε ο Στέφανος Κασσελάκης τον Νίκο Ευαγγελάτο και αποκάλυψε πώς θέλει να διαμορφώσει τον χώρο. Παράλληλα, στη συνέντευξή του στο Live News του Mega, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε μεταξύ άλλων ότι «αν δεν είμαστε πρώτο κόμμα στις Ευρωεκλογές, θα είμαστε στις βουλευτικές».

Μάλιστα, ο Νίκος Ευαγγελάτος ήταν ήδη μέσα στο σπίτι του κ. Κασσελάκη, άνοιξε την πόρτα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον... υποδέχτηκε!

«Τώρα που έχεις παρουσιάσει τα έπιπλα προφανώς δεν μπορούμε να τα ξαναχρησιμοποιήσουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης αστειευόμενος.

Μέσα στα απρόοπτα ήταν και η «εισβολή» της Φάρλι, η οποία είχε όρεξη, όπως φάνηκε, αρχίζοντας να κυνηγάει την ουρά της. Ο κ. Κασσελάκης σχολίασε περιπαικτικά ότι κυνήγησε την ουρά της... «δεξιόστροφα» όμως η σκυλίτσα λίγο μετά έκανε το ίδιο και... «αριστερόστροφα». Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήρε αγκαλιά το σκυλάκι του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA