Μενού
voridis.jpg
Ο Μάκης Βορίδης. | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Δε θα γίνει τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου η συνάντηση των αγροτών με τον πρωθυπουργό, σύμφωνα με τον Μάκη Βορίδη, καθώς «πρέπει να προσδιοριστεί η σύνθεση της αντιπροσωπείας και να ωριμάσουν αυτά που σκεφτόμαστε για τους αγρότες», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ο υπουργός Επικρατείας τόνισε στην ΕΡΤότι «υπάρχουν αιτήματα που δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθούν και αιτήματα θεσμικά και πολιτικά όπου υπάρχει συναντίληψη αλλά μένει να εξειδικευτούν όπως οι παράνομες ελληνοποιήσεις και η επαναδιαπραγμάτευση της ΚΑΠ».

Προϋπόθεση του διαλόγου με τους αγρότες, κατά τον Μάκη Βορίδη, είναι οι ανοιχτοί δρόμοι. «Όλοι θέλουμε να βρούμε λύσεις», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας.

Βορίδης: «Πίεζαν για περικοπές»

Ο Μάκης Βορίδης υπογράμμισε επίσης ότι «πίεζαν για περικοπές οι σοσιαλιστές, οι πράσινοι και η Αριστερά καθώς ήθελαν να περάσουμε γρήγορα στην πράσινη μετάβαση».

Στη συνέχεια, ο υπουργός Επικρατείας είπε ότι «εμείς στο θέμα της μετάβασης της αγροτικής οικονομίας είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί και υπογράμμισε ότι θεωρεί ότι υπάρχει υποκρισία από την πλευρά της Αριστεράς στο συγκεκριμένο θέμα».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA