Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ μετά την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη να πραγματοποιηθεί τριήμερο εργασίας στο σπίτι του στις Σπέτσες, ένω όπως έγινε γνωστό ο πρώην πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, δεν θα δώσει το παρών.
Την ίδια ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα παρευρεθεί στο τριήμερο εργασίας μεταξύ 19 και 21 Ιανουαρίου στις Σπέτσες, πρόσωπα από το στενό του περιβάλλον εξηγούν πως ο πρώην πρωθυπουργός δεν έχει τις ίδιες κοινοβουλευτικές αρμοδιότητες με τους υπόλοιπους βουλευτές.
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει κανέναν λόγο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, να παραστεί στις Σπέτσες καθώς αναμένεται να γίνει αξιολόγηση των πεπραγμένων της προηγούμενης περιόδου, αλλά και το τι θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες.
Γκρίνια εντός της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για τις Σπέτσες
Την ώρα που έγινε γνωστό πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα βρεθεί στις Σπέτσες, έχουν ανοίξει νέα μέτωπα εντός της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που οφείλονται στο παρελθόν και το παρόν του Στέφανου Κασσελάκη.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Action 24, η «γκρίνια» εντός της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινάει από την ιστορία με το δάνειο του Στέφανου Κασσελάκη, φτάνουν στο ταξίδι του στις ΗΠΑ για την εορταστική περίοδο και καταλήγουν στην πρόσκληση για τη συνεδρίαση στις Σπέτσες.
Η Έλενα Ακρίτα, βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, αντέδρασε για το μήνυμα που έστειλε η Θεοδώρα Τζάκρη για τις Σπέτσες.
«Αυτό το μέιλ-φιρμάνι, με το απαράδεκτο προστακτικό ύφος απευθύνεται σε Έλληνες βουλευτές και δη αριστερού κόμματος ή σε πρωτοετείς της σχολής Αστυφυλάκων. Καλή χρονιά» σημείωσε η Έλενα Ακρίτα για το mail που έλαβαν οι 34 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
- Πέντε εντυπωσιακές γυμνάστριες που γνωρίσαμε στα '90s μέσα από την τηλεόραση τότε και σήμερα
- Survivor: «Έχεις καμία σχέση με τον Λιάγκα;» - H ερώτηση του Λιανού που έφερε την πιο επική ατάκα για φέτος
- Πάνος Ρούτσι: «Γενική απεργία 27 με 28 Φλεβάρη, να τελειώνουμε με αυτή την κυβέρνηση»
- Έγκλημα στη Ζάκυνθο: Η 19χρονη που ξεκλήρισε την οικογένειά της για να το σκάσει με τον παππού της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.