Μενού
Ο Στέφανος Κασσελάκης στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Στέφανος Κασσελάκης στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και βρέθηκε μπροστά σε ένα τραπεζάκι όπου συγκεντρώνονται υπογραφές ώστε να αναβληθούν οι νέες προεδρικές εκλογές στο κόμμα.

Ο κ. Κασσελάκης βρέθηκε μπροστά στο τραπεζάκι όπου συγκεντρώνονται οι υπογραφές και όταν κάποιος τον ρώτησε εάν θα υπογράψει, εκείνος απάντησε αρνητικά.

«Λυπάμαι όχι. Δεν θα γίνω Ιφιγένεια. Θέλω καθαρές λύσεις» επεσήμανε, ειδικότερα. 

Σημειώνεται πως το σενάριο για αναβολή ακούγεται αρκετά τις τελευταίες ώρες καθώς είναι αρκετοί όσοι αναρωτιούνται πώς θα πάει το κόμμα στις ευρωεκλογές, μετά από μία τέτοια διαδικασία. Κρίνεται οριακό, αλλά και πιστεύεται ότι οι εκλογές θα κάνουν κακό στο κόμμα. 

Κατά πληροφορίες, ο προβληματισμός αυτός θα συζητηθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, ωστόσο φαίνεται πως ο πρόεδρος Κασσελάκης είναι ανένδοτος στις αποφάσεις του. 

Το ψήφισμα στον ΣΥΡΙΖΑ για να μην γίνουν οι εκλογές
Το ψήφισμα στον ΣΥΡΙΖΑ για να μην γίνουν οι εκλογές

Ο πρώτος βουλευτής που ζήτησε να σταματήσει η διαδικασία των εκλογών

Ο πρώτος βουλευτής που ζήτησε από το βήμα του συνεδρίου να σταματήσει η διαδικασία των εκλογών, ήταν ο Όθωνας Ηλιόπουλος.

«Σαν βουλευτής επικρατείας καταθέτω πρόταση προς το συνέδριο και ανοιχτή προσυπογραφή να σταματήσει η διαδικασία των εκλογών του προέδρου.

Σε όποιον αρέσει ακόμα και αν δεν αρέσει στον Κασσελάκη που θέλει να συγκρουστεί. Δεν με ενδιαφέρει. Να εκλέξουμε κεντρική επιτροπή μετά τις ευρωεκλογές να πάμε σε τακτικό συνέδριο», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA