Μενού
libyi-trohaio
Τροχαίο στη Λιβύη | Twitter
  • Α-
  • Α+

Για «τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα» κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, με αφορμή την τραγωδία στη Λιβύη, όπου έχασαν τη ζωή τους πέντε μέλη της ανθρωπιστικής αποστολής.

«Επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές πληροφορίες. Πρόκειται για ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα, αυτό είναι ξεκάθαρο» σημείωσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. 

«Η ελληνική κυβέρνηση είναι προφανές ότι συνέλλεξε πληροφορίες μετά από αυτό το τραγικό συμβάν», είπε ακόμα ο Παύλος Μαρινάκης, ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν ισχύει ότι μετέβη κλιμάκιο της ΕΥΠ στη Λιβύη. Το διαψεύδουμε αυτό». 

«Από εκεί και πέρα θέλω και πάλι να εκφράσω τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων αυτού του τραγικού δυστυχήματος» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο ίδιος είπε παράλληλα: «Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα άρσης ή οποιασδήποτε λιγότερης εμπιστοσύνης στον ΑΓΕΕΘΑ τον κ. Φλώρο. Το κάνω σαφές αυτό για να μην υπάρχει καμία παρεξήγηση».

«Ως προς τις αρχικές ανακοινώσεις, αυτό το οποίο μας ενημέρωσαν και έχει και λογική, είναι ότι δεν κινείται η ηγεσία ΕΔ με δημοσιογραφικούς όρους. Αυτή η ενημέρωση υπήρχε από τη Λιβύη και  αυτή την ενημέρωση αναπαρήγαγε στην αρχή» επισήμανε επίσης ο κ. Μαρινάκης

«Δεν υπήρχε και η δυνατότητα της τηλεφωνικής επικοινωνίας. Μόλις υπήρξε ενημέρωση άμεσα εκδόθηκαν οι επόμενες ανακοινώσεις και ενημερωθήκαμε όλοι για την τραγική έκβαση αυτού του δυστυχήματος» τόνισε ο ίδιος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.