Μενού
dimitris-koutsoumpas
Δημήτρης Κουτσούμπας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Διαφημίσεις από «κυκλώματα και ολόκληρες εταιρείες» που «προσπαθούν να εκμεταλλευτούν φοιτήτριες και φοιτητές για να πληρώνουν τα υψηλά δίδακτρα στις σχολές τους», παρουσίασε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας σε ειδική συνεδρίαση στην Ολομέλεια της Βουλής, με φόντο τη σφοδρή αντιπαράθεση για το «sugar daddies».

Ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το ΚΚΕ, ξέρετε πολύ καλά, πως στην εκμετάλλευση δεν έκλεισε ποτέ τα μάτια. Πάντα την κατήγγειλε, πάντα την αποκάλυπτε, μιλώντας με ονόματα. Το ίδιο έκανε και χθες στη Βουλή. Γιατί ορισμένοι εμφανίζονται σοκαρισμένοι; Γιατί αυτό που ενοχλεί δεν είναι η πραγματικότητα, αλλά η καταγγελία και η αποκάλυψή της. 

Δεν ενοχλείστε που όλα αυτά συμβαίνουν γύρω μας, αλλά ενοχλείστε όταν βγαίνουν στην επιφάνεια και βάζουν εσάς να απολογείστε για το σάπιο σύστημά σας». 

Παράλληλα, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ τόνισε: «Γιατί λοιπόν δεν καταγγέλλετε ότι κυκλώματα, ολόκληρες εταιρείες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν μ' αυτόν τον τρόπο φοιτήτριες και φοιτητές για να πληρώνουν τα υψηλά δίδακτρα στις σχολές τους, στις χώρες της ανεπτυγμένης Ευρώπης».

«Ορίστε και κάποιες διαφημίσεις που προτρέπουν σε αυτό. Η μία από τη Σουηδία, η άλλη από τη Δανία», ανέφερε και υπογράμμισε: «Αυτούς τους αλητήριους εμπόρους λευκής σαρκός καταγγείλαμε και όχι φυσικά τις γυναίκες - θύματα της εκμετάλλευσης».

Παράλληλα, ο Δημήτρης Κουτσούμπας είπε μεταξύ άλλων: «Αντί κι εσείς λοιπόν να καταγγείλετε όλους αυτούς, καταγγέλλετε το ΚΚΕ, αλλά αυτό είναι το πρόβλημά σας, μην τυχόν και αποκαλυφθεί αυτή η σαπίλα του δήθεν όμορφου, αγγελικά πλασμένου κόσμου σας.

Εμείς μπορούμε να απευθυνόμαστε στις νέες κοπέλες, να τις κοιτάμε στα μάτια και να τις καλούμε να πορευτούμε μαζί στους αγώνες για να διαμορφώνονται ρωγμές στο τείχος που ορθώνει η σύγχρονη σαπίλα του καπιταλισμού  απέναντι σε όλους τους λαούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Δείτε το βίντεο από το 2:47:

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA