Μενού
gaugiotakis
Ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης. | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Την αποχώρησή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος Σπαρτιάτες ανακοίνωσαν σήμερα (25/06) ο Γιώργος Ασπιώτης και ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης με επιστολή τους στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα.

Ο Γιώργος Ασπιώτης τόνισε χαρακτηριστικά ότι πλέον λειτουργεί ως ανεξάρτητος βουλευτής.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος είχε εκλεγεί βουλευτής Αχαΐας με τον συνδυασμό των Σπαρτιατών.

Η επιστολή του Ασπιώτη:

«Έχοντας υπόψη το άρθρο 51, παρ. 2 του Συντάγματος, συμφώνως προς το οποίο «οι Βουλευτές αντιπροσωπεύουν το Έθνος», και την παρ. 1 του άρθρου 16 του Κανονισμού της Βουλής, δηλώνει ότι από τούδε και στο εξής λειτουργώ ως ανεξάρτητος Βουλευτής μη εντασσόμενος πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του πολιτικού κόμματος Σπαρτιάτες».

Σπαρτιάτες: Η επιστολή Γαυγιωτάκη

«Από τούδε και στο εξής λειτουργώ ως βουλευτής στο πλαίσιο του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής, έχοντας τιμηθεί με την ψήφο των πολιτών του Ηρακλείου Κρήτης, μη εντασσόμενος πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του πολιτικού κόμματος "Σπαρτιάτες"», αναφέρει στην επιστολή του ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης.

«Προτάσσουμε το θάρρος, τη δύναμη του φρονήματος, τα βήματα μπροστά και όχι την οπισθοχώρηση. Δεν χαριζόμαστε σε επίγειους παραδείσους, ούτε συνωμοτούμε στα θέλγητρα και προσταγές ενός επίδοξου εισβολέα», πρόσθεσε επίσης, μεταξύ άλλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Σπαρτιάτες μένουν πλέον με πέντε βουλευτές, κάτι που σημαίνει ότι αν αποχωρήσει ακόμα ένας, βάσει Κανονισμού της Βουλής, δεν υφίσταται Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA