Το υπουργείο Μεταφορών έστειλε ένα μαζικό μήνυμα (σπαμ) σε πολλούς πολίτες της χώρας, ώστε εν όψει τετραημέρου (όπως το έκαναν πολλοί) να προσέχουν στον δρόμο. Υπενθύμισαν μάλιστα πως πέρσι έχασαν τη ζωή τους την 28η Οκτωβρίου, 14 άνθρωποι.
Διαβάστε ακόμα: Το Υπουργείο Μεταφορών έστειλε sms για την 28η Οκτωβρίου: «Αν αγαπάς την οικογένειά σου»
Ο κόσμος αντέδρασε και εύλογα με το συγκεκριμένο μήνυμα, καθώς για μία ακόμη φορά μετατίθεται η ευθύνη στους πολίτες. Πολλοί έστειλαν μήνυμα κάτω από τους λογαριασμούς του υπουργείου Μεταφορών στα social media, λέγοντας: «Φτιάξτε τους δρόμους».

Γράφουν για το κάκιστο οδικό δίκτυο σε πολλά σημεία της χώρας. Το 2025 σε μεγάλα κομμάτια της Εθνικής Οδού δεν υπάρχει φωτισμός, όταν διόδια ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια.

Πολλοί υπενθύμισαν μάλιστα στο υπουργείο πως τριήμερο ήταν και το 2023, όταν μπήκε κόσμος στο τρέν - ένα ασφαλές μέσα κατά τον Κώστα Αχ. Καραμανλή- αλλά 57 άνθρωποι, νέα παιδιά κυρίως, έχασαν τη ζωή τους.
Ένα χρήστης μάλιστα έγραψε εύστοχα, «έλεγα να πάρω το τρένο αλλά μετά τα Τέμπη, θα ρισκάρω στην άσφαλτο».
Διαβάστε ακόμα: Κυρανάκης για το μήνυμα του υπουργείου: «Γι' αυτούς που είδαν «σκάνδαλο», δεν έγινε καμία ανάθεση»
Ανάμεσα σε αυτούς που απάντησαν ήταν και ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς.

- LIVE από τη Μέση Ανατολή: Εισβολή του Ισραήλ στον νότιο Λίβανο - Επιθέσεις με drones από το Ιράν
- Το δραματικό τηλεφώνημα Χριστοδουλίδη, η θεσμική στάση του ΠΑΣΟΚ και πόσο πραγματικά κινδυνεύει η Σούδα
- Συγκινημένος ο Κύπριος δημοσιογράφος, Ιγνατίου: «Μόνο ευγνωμοσύνη για την Ελλάδα» μετά την αποστολή βοήθειας
- Ο Άδωνις Γεωργιάδης για το Ισραήλ: «Έτσι γίνονται τα Έθνη σπουδαία»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.