Μενού
Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης | Twitter/Στέφανος Κασσελάκης
  • Α-
  • Α+

Στη Γαύδο βρέθηκε σήμερα, Σάββατο (6/4), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στην κυβέρνηση.

«Από το νοτιότερο άκρο της Ελλάδας, από τη Γαύδο, στέλνω τους χαιρετισμούς των ακριτών μας που φυλάττουν Θερμοπύλες» ανέφερε, σε ανάρτησή του στα social media.

«Χθες ο πρωθυπουργός με αποκάλεσε "εισαγόμενο". Δε βλέπω τον χαρακτηρισμό ως προσωπική μομφή, αλλά ως μομφή απέναντι σε όλους τους ομογενείς που θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Και απέναντι σε όλα τα παιδιά που έφυγαν με τη χρεοκοπία της χώρας από το κόμμα του και που τους ζητάει να επιστρέψουν. Για να τους πει μετά εισαγόμενους επιχειρηματίες, εισαγόμενους επιστήμονες, εισαγόμενους ανθρώπους» κατήγγειλε ο ίδιος.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στις ευρωεκλογές, λέγοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 9 Ιουνίου θέλει την ψήφο των «εισαγόμενων ψηφοφόρων».

«Στις 9 Ιουνίου ζητάει και τη δική τους ψήφο. Θέλει την ψήφο "εισαγόμενων ψηφοφόρων", κατά τη λογική του. Ο ίδιος, είναι ο πολιτικός που μίλησε για εισαγόμενη ακρίβεια, προτού οι πολίτες καταλάβουν τελικά ότι η ακρίβεια είναι δικό του προϊόν» έγραψε, ειδικότερα.

Παρατήρησε, δε, πως ο «Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολιτικός των εξαγωγών. Εξάγει ακρίβεια. Εξάγει καταπάτηση του Κράτους Δικαίου. Εξάγει συγκάλυψη. Εξάγει υποκλοπές. Εξάγει ανασφάλεια. Εξάγει ένα know-how πολύτιμο ίσως σε αυταρχικούς ηγέτες τριτοκοσμικών καθεστώτων. Στην Ευρώπη δεν τον αγοράζουν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA