Μενού
evdokiatsa
«Για ένα µεγάλο διάστηµα µας δολοφονούσαν ξανά και ξανά κάθε µέρα µε όσα έκαναν µετά» | Φωτογραφία: Τζίνα Σκανδάμη
  • Α-
  • Α+

Η Ευδοκία Τσαγκλήεπιζήσασα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, έκανε γνωστό ότι θα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές με το κόμμα «Κόσμος» του Πέτρου Κόκκαλη.

Η Ευδοκία Τσαγκλή, δίνει τον δικό της αγώνα για τη δικαίωση των ψυχών των 57 θυμάτων της τραγωδίας και αποφάσισε να κατέβει στον στίβο της πολιτικής.

Με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, η Ευδοκία Τσαγκλή εξηγεί τους λόγους που πήρε την απόφαση να είναι υποψήφια αλλά και για την επιλογή της να «κατέβει» με το κόμμα «Κόσμος».

Σε σημεία της δήλωσής της, αναφέρει:

«Δεν μπορώ να ανεχτώ άλλο την ανευθυνότητα που μας περιβάλλει, η ελπίδα μου για αποτελεσματικούς θεσμούς εξαφανίστηκε, η δικαιοσύνη αποδείχθκε τροχοπέδη. Η λύση κρύβεται στις δικές μας κοινές προσπάθειες... Είναι ανάγκη να αναλάβουμε δράση...Θέλω να προσφέρω ένα συγκροτημένο μήνυμα αλλαγής για όλους. 

Για μια νέα Ελλάδα, μία διαφορετική Ευρώπη. Στόχος η προαγωγή της διαφάνειας και της ακεραιότητας. Είναι το παρελθόν, είμαστε το μελλόν. Μόνο μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο».

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA