Σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Ιωνία, ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε στην παρουσίαση των υποψηφίων των προκριματικών εκλογών της Αττικής για το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.
Υπενθυμίζεται πως οι προκριματικές εκλογές της 14ης Απριλίου θα βγάλουν από την κάλπη 35 υποψήφιους ευρωβουλευτές.
Τα πρώτα 20 πρόσωπα που ανακοινώθηκαν είναι οι:
- Μάριος Αθανασίου
- Ανδρέας Αυλωνίτης
- Ελένη Αυλωνίτου
- Αθανάσιος Βουτσάς
- Μαρία - Σοφία Γιαννούλη
- Μυρτώ Κοροβέση
- Νικόλας Κουλάκογλου
- Αντώνιος Μανδηλάς
- Κωνσταντίνος Μαρκάκης
- Κωνσταντίνος Μπίτσιος
- Αλεξάνδρα Παλαιού
- Σοφία Παπανίκου
- Νίκος Παππάς
- Νίκη Σιούτα
- Νίκος Φαραντούρης
- Αριστείδης Μαρίνης
- Γιώργος Μίχαλος
- Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης
- Γρηγόρης Μωραΐτης
- Θανάσης Σακελλαρίδης
«Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ είσαι εσύ»
Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε λόγο για γιορτή της άμεσης δημοκρατίας με σύνθημα της εκδήλωσης «ο νέος ΣΥΡΙΖΑ είσαι εσύ».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για «θεσμικές κωλοτούμπες», για «το μπάζωμα που δεν το ξέραμε προεκλογικά στα Τέμπη».
«Είναι δυνατόν να μην έχει γνώση το Μαξίμου για το μπάζωμα αλλά ήξερε για την μονταζιέρα, προφανώς και ήξερε γιατί κάποιος έδωσε εντολή.
Οι Έλληνες πολίτες δεν είναι πρόβατα σε μαντρί, ξυπνάνε και θα σας απαντήσουν στις ευρωεκλογές
Εδώ στην νέα Ιωνία οι υποψήφιοί μας θα είναι στην πρώτη γραμμή και από την Κυριακή και μετά θέλω να πω σε όλους σας, ότι το μονοπάτι σας τώρα ξεκινά…θα είμαι στο πλευρό σας και την επόμενη ημέρα».
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.