Μενού
sakellaridis.jpg
Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης. | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Στην ΕΡΤ μίλησε ο Γαβριήλ Σακκελαρίδης, ο οποίος ανέλαβε υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς, και επέστρεψε στην ενεργό πολιτική σκηνή μετά από 9 χρόνια.

«Ήταν απολύτως λογική η δήλωσή μου ότι επιστρέφω στο πολιτικό μου. Από τον ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησα, όπως και άλλοι. Αυτό δε σημαίνει ότι ένα κόμμα παραμένει σπίτι σου επειδή είναι ισχυρό brand name. Έχει να κάνει με τη σοβαρότητα, την αξιοπιστία και τους ανθρώπους», είπε μεταξύ άλλων.

«Είμαι με περηφάνεια στη Νέα Αριστερά, προφανώς ένιωθα ότι έχω ανάγκη να με εκφράζει το κόμμα για το οποία θα επέστρεφα στην πολιτική μετά από 9 χρόνια απουσίας», συμπλήρωσε ο Γαβριήλ Σακκελαρίδης.

Σακελλαρίδης: «Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με θλίβουν»

«Δεν ένιωθα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πολιτικός χώρος που θα μπορούσα να προσφέρω πλέον. Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με θλίβουν και μου δημιουργούν ανάμεικτα συναισθήματα», τόνισε στη συνέχεια.

Μάλιστα, ο ίδιος υπογράμμισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑείναι μαύρη τρύπα που ρουφάει πολιτικές δυνάμεις, θέσεις και την αξιοπρέπεια του κόσμου της Αριστεράς».

Επιπλέον, αναφορικά με τις σημερινές εξελίξεις σχολίασε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας βλέπει το ίδιο πρόβλημα, που βλέπαμε όλοι μας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA