Μενού
apostolos gkletsos
Απόστολος Γκλέτσος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Απόστολος Γκλέτσος, στάθηκε στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη μετά την τοποθέτηση του δεύτερου για το Κυπριακό, το οποίο θίχτηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ταγίπ Ερντογάν. 

Υπενθυμίζεται ότι τα όσα είπε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν πολιτικές αντιδράσεις, ενώ ο Απόστολος Γκλέτσος έκανε λόγο πως «πρόκειται μεν για λάθος έκφραση, αλλά στο κάτω - κάτω είναι και αλήθεια».

Η ανάρτηση Γκλέτσου:

«Στις εσωκομματικές δεν τον ψήφισα, αλλά βρε γίδια, έχετε προσκυνήσει άλλους κι άλλους, που παρέδωσαν την Κύπρο για σφαγή, και σας πείραξε μία λάθος έκφραση, που στο κάτω κάτω είναι και αλήθεια. Σιχάματα...».

Τι είπε ο Κασσελάκης

Ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρεται, φυσικά, στα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης για το κατεχόμενο –από την Τουρκία– βόρειο κομμάτι της Κύπρου, χαρακτηρίζοντάς το ως «κρατίδιο».

Η τοποθέτηση του Στέφανου Κασσελάκη αναφορικά με τις συζητήσεις Μητσοτάκη - Ερντογάν για το κυπριακό και πολύ περισσότερο οι λέξεις που χρησιμοποίησε για το κατεχόμενο μέρος του νησιού και το ψευδοκράτος, προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, με τον ίδιο τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, να προχωρά σε διευκρινιστική δήλωση με αναφορές στα ελληνικά του.

Μιλώντας στο Αιγάλεω ο κ. Κασσελάκης και αναφερόμενος στο ψευδοκράτος ανέφερε «κρατίδιο, τέλος πάντων, δικό τους», με τον δημοσιογράφο που βρισκόταν εκεί να κάνει τη διόρθωση και να αναφέρει τη λέξη «ψευδοκράτος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA