Μενού
Νίκος Παππάς
Νίκος Παππάς | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο πρώην μπασκετμπολίστας και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, μίλησε στο Mega και στην εκπομπή «Χαμόγελα και Πάλι» για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για «συγκάλυψη».

«Αυτό που με καίει είναι ότι πριν δύο ημέρες είχαμε την επέτειο για τα Τέμπη και αυτοί οι δολοφόνοι είναι ακόμα ατιμώρητοι. Με καίει που για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται η ανικανότητα, η ανευθυνότητα, η αλαζονεία αυτής της κυβέρνησης η οποία προσπαθεί συστηματικά, είναι κεντρική της στρατηγική, η πολιτική της επιλογή να συγκαλύπτει αυτό το έγκλημα. Μία συγκάλυψη, που σ' όλους εμάς που θέλουν να αποδοθεί δικαιοσύνη, μας εξοργίζει» τόνισε ο Νίκος Παππάς.

«Πώς να αποδοθεί δικαιοσύνη σε μία επιτροπή φιάσκο που έχουν στήσει εκεί πέρα και προεδρεύει ένας κλόουν, ο οποίος κάνει χαβαλέ και χαζογελάει, που πηγαίνει ο Καραμανλής και απαντάει με μία υπεροψία, λες και έχει χάσει αυτός την οικογένειά του εκεί μέσα» συνέχισε χειμαρρώδης ο Νίκος Παππάς.

«Που τρέχουν οι καημένοι οι συγγενείς στην Ευρώπη για να βρουν το δίκιο τους. Αφού τα έχουν κάνει όλα σωστά, γιατί δεν δέχονται την άρση ασυλίας» κατέληξε σχετικά με τα Τέμπη.

Νίκος Παππάς: Τι είπε για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

«Αρχικά, εγώ δεν είμαι τόσο μέσα στις διεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ όσο μπορεί να νομίζει κανείς. Εγώ είμαι νέος στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο λόγος που μπήκα να ασχοληθώ, είναι για να προσφέρω και να πολεμήσω σε αυτό το καθεστώς που όλοι γνωρίζουμε» συνέχισε για τα όσα έγιναν στο συνέδριο του κόμματος. 

«Από εκεί και πέρα προσπαθώ να κρατώ αποστάσεις, δεν ξέρω τόσο καλά πρόσωπα και καταστάσεις. Στο συνέδριο πήγα για να ακούσω ανθρώπους, που θα αναδείξουν τα σημαντικά προβλήματα, εισηγήσεις, απόψεις και λύσεις για όλα αυτά τα προβλήματα» πρόσθεσε ο Νίκος Παππάς.

«Δυστυχώς, αναλώθηκε πολύς χρόνος για εσωτερικές διαμάχες, παρόλα αυτά θεωρώ πως είχε θετικό πρόσημο το συνέδριο, βγαίνει πιο συσπειρωμένο και υγιές το κόμμα. Εγώ δεν μπήκα στο κόμμα για να ξεκατινιαστώ, ούτε να αναλωθώ σε εσωτερικές διαμάχες. Μπήκα για άλλο σκοπό, τον οποίο θέλω να σεβαστώ» είπε στο τέλος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA