Μενού
Μαρέβα και Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρωθυπουγό της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι
Μαρέβα και Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρωθυπουγό της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι | (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)
  • Α-
  • Α+

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διήμερη επίσκεψή του στο Νέο Δελχί, συναντήθηκε με τον Ινδό ομόλογό του Ναρέντρα Μόντι. Ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Μητσοτάκη, έφτασε στο Rashtrapati Bhavan όπου τον υποδέχτηκε ο Ινδός ομόλογός του. Εν συνεχεία, το πρωθυπουργικό ζεύγος κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Μαχάτμα Γκάντι και άφησε το δικό του μήνυμα στο βιβλίο επισκεπτών.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έκανε μία συμβολική εμφάνιση με την επιλογή των χρωμάτων στα ρούχα της, καθώς επέλεξε πορτοκαλί μίντι φούστα, λευκή μπλούζα, πράσινο πανωφόρι και μια πράσινη πέτρα στον λαιμό της.

Δεν συνδύασε τυχαία το πορτοκαλί, το λευκό και το πράσινο, καθώς αυτά είναι τα τρία χρώματα της ινδικής σημαίας και με αυτόν τον τρόπο θέλησε να τιμήσει τη χώρα που τους φιλοξενεί.

Μαρέβα και Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ινδία
Μαρέβα και Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ινδία | (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

 

Μαρέβα Μητσοτάκη: Η στιγμή που έβγαλε τα παπούτσια της

Το πρωθυπουργικό ζεύγος κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Μαχάτμα Γκάντι και συμμετείχε σε μία παραδοσιακή τελετή με λουλούδια, με την κυρία Μητσοτάκη να βγάζει τα παπούτσια της.

Μαρέβα και Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ινδία
Μαρέβα και Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ινδία | (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA