Μενού
Αλέκα Παπαρήγα
Αλέκα Παπαρήγα | EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Σε δήλωση προχώρησε η Αλέκα Παπαρήγα όσον αφορά στην αναφορά της υφυπουργού Παιδείας, Ζέττας Μακρή, στο πρόσωπό της, με αφορμή τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας περί «sugar daddies». 

Νέες κοπέλες οδηγούνται στο να αναζητήσουν sugar daddies για να χορηγούν στις σπουδές τους, με γνωστά ανταλλάγματα φυσικά» είπε ο κ. Κουτσούμπας χθες (7/3) στη Βουλή αναφερόμενος στο σκανδικαβικό μοντέλο για την ανώτατη εκπαίδευση. 

Η φράση του αυτή έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, με την υφυπουργό κα Μακρή να δηλώνει σήμερα πως «η μόνη μου παρηγοριά είναι ότι η Αλέκα Παπαρήγα δεν θα έλεγε και δεν θα επέμενε ποτέ κάτι τέτοιο».

Η κα Παπαρήγα, προκάτοχος του κ. Κουτσούμπα στο ΚΚΕ, έσπευσε να της απαντήσει, στηρίζοντας τον γ.γ. του κόμματος. 

«Το ΚΚΕ, ανεξάρτητα ποιος είναι Γενικός Γραμματέας, έχει διαχρονικά καταγγείλει τα δίκτυα τα οποία είτε παράνομα είτε "νόμιμα" με επωνυμία και ΑΦΜ, επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν και να εκπορνεύσουν νέες γυναίκες και άνδρες. Το ότι η συζήτηση για το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά ΑΕΙ συνδέθηκε με το γεγονός αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς εδώ και χρόνια σε διάφορες χώρες του κόσμου ολόκληρες εταιρείες με αντίστοιχες πλατφόρμες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν φοιτήτριες και φοιτητές που προσπαθούν να αποπληρώσουν τα δάνεια για τις σπουδές τους. Αυτή είναι η πραγματικότητα κι όσοι προσπαθούν να την κρύψουν κάτω από το χαλί, είναι το λιγότερο υποκριτές!» ανέφερε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA