Μενού
Νάσος Ηλιόπουλος
Ο Νάσος Ηλιόπουλος. | ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Έντονα αντέδρασε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, μετά την τοποθέτηση του υπουργού Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη για τις απεργίες.

Στη συζήτηση για το εργασιακό νομοσχέδιο, ο Νάσος Ηλιόπουλος, είπε χαρακτηριστικά: «Θα έπρεπε να είστε λίγο πιο προσεκτικοί με τις απεργίες. Γιατί αν είχατε ακούσει ένα σωματείο το οποίο απεργούσε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, το οποίο σας έστελνε επιστολές, το οποίο έκανε κινητοποιήσεις, 58 άνθρωποι δεν θα είχαν πεθάνει στα Τέμπη. Γιατί οι μηχανοδηγοί σας φωνάζανε και επιλέξατε για τέσσερα χρόνια να μην δείτε ποτέ το σωματείο και πέθαναν 58 άνθρωποι και βγαίνετε και λέγατε ψέματα».

«Χωρίς ντροπή»

Στη συνέχεια ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε: «Βγαίνατε και λέγατε ότι μπορούσε ο σταθμάρχης να πατήσει ένα κουμπί. Χωρίς ντροπή. Και βγήκε η δικαιοσύνη και είπε ότι όλα αυτά που λέγατε ήταν ψέματα. Και λέγατε ψέματα όχι σε μένα, όχι στον ΣΥΡΙΖΑ και στις άλλες πολιτικές παρατάξεις. Λέγατε ψέματα πάνω στον θάνατο 58 ανθρώπων».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA