Μενού
kasselakis
Ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή Καλύτερα Δεν Γίνεται. | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται» του Alpha ήταν το απόγευμα της Κυριακής ο Στέφανος Κασσελάκης. Ευδιάθετος και χαμογελαστός, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις που δέχθηκε από την παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού και τους συνεργάτες της.

«Προκαλώ για διπλές εκλογές το καλοκαίρι. Είμαι έτοιμος να γίνω ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας», τόνισε, μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης

Σε ότι έχει να κάνει με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές, ο ίδιος σχολίασε: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για τους υποψήφιους».

Για την τραγωδία στα Τέμπη και τις συζητήσεις στη Βουλή είπε πως η πρόταση δυσπιστίας είναι «χρήσιμο εργαλείο», ενώ στη συνέχεια υπογράμμισε ότι ο Κώστας Καραμανλής, ως υπουργός Μεταφορών, είχε προειδοποιηθεί από συνεργάτες του.

«Ή είσαι βουλευτής ή πρόβατο στο μαντρί. Τι θα πει δεν αισθάνεσαι καλά γι` αυτό;», σχολίασε για το χειροκρότημα των «γαλάζιων» βουλευτών στον Κώστα Καραμανλή και τη γενικότερη στάση τους αναφορικά με την τραγωδία στα Τέμπη.

Κασσελάκης: Τι είπε για το αδιάβλητο των εκλογών

«Το αδιάβλητο πλέον δεν είναι δεδομένο. Είχαμε διαρροή στοιχείων εκλογέων του εξωτερικού», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει προηγούμενη τοποθέτησή του για παρουσία διεθνών παρατηρητών στις επόμενες κάλπες.

Σε ότι έχει να κάνει με την παρουσία του στον στρατό, τόνισε: «Είμαι υπερήφανος που υπηρέτησα τη θητεία μου. Ήρθα στην Ελλάδα για να προσφέρω».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε επίσης και για τον προκάτοχό του στην προεδρία του κόμματος. Μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Με τον Αλέξη Τσίπρα είμαστε καλύτερα από ποτέ, μου έστειλε και ευχές. Τον πήρα τηλέφωνο και από τον θάλαμό μου».

«Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές είναι η μεγάλη ανατροπή», είπε χαρακτηριστικά στη συνέχεια.

Κασσελάκης: «Φτωχοποίηση»

«Δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να έχουμε λιγότερες αμυντικές δαπάνες», σημείωσε επίσης. «Δεν μπορούμε να πληρώνουμε τους φαντάρους 8,60 λεπτά τον μήνα, αυτό είναι φτωχοποίηση», πρόσθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο ίδιος, μάλιστα, είπε: «Η στράτευση θα έπρεπε να είναι τρεις μήνες και να έχει κοινωνικό πρόσημο».

Κασσελάκης: «Θα ήθελα κάποια στελέχη της ΝΔ»

«Θα ήθελα να πάρω από τη ΝΔ κάποια στελέχη αλλά δεν θα σας πω ονόματα», πρόσθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Επιπλέον, υπογράμμισε: «Είναι σίγουρο ότι η ΝΔ δεν θέλει να παρουσιαστούν τα επιχειρήματά μου και οι θέσεις μας».

Σε ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Ο γάμος θα γίνει στην Κρήτη, στην ιδιαίτερή μου πατρίδα, σε πολύ στενό κύκλο».

Για το νέο του σπίτι στο Κολωνάκι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε: «Δεν έχουμε έπιπλα ακόμα, σε δύο - τρεις μήνες θα μπούμε».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA