Μενού
kasselakis
Ο Στέφανος Κασσελάκης. | ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Τα βέλη του κατά της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη, έστρεψε ο Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Με αποκάλεσε “εισαγόμενο” κι αυτό δείχνει ένα άτομο χωρίς ενσυναίσθηση. Χωρίς καμία σκέψη ότι με αυτό που λέει, μπορεί να προσβάλει και άλλους, άγνωστους στον ίδιο ανθρώπους, οι οποίοι δεν του φταίνε σε τίποτα», σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει πλατιά λαϊκή βάση και σας το λέω ειλικρινά ότι σε δύο μήνες θα εκπλαγείτε με τα εκλογικά αποτελέσματα», πρόσθεσε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε στη συνέχεια: «Υπάρχουν, ας πούμε δύο διεκδικητές για την ηγεσία της χώρας. Ο ένας είναι προϊόν ενός τζακιού, μιας τρομακτικής προπαγάνδας. Αν λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης νομίζει ότι είναι τόσο αγαπητός όσο λέει, κι αν η καρδιά του το ‘χει, ας αφήσει το τζάκι του και ας πάει επιτέλους στη δικαιοσύνη».

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε στον ΑΝΤ1 ότι αισθάνεται «παιδί της οικογένειας» και δεν άφησε ασχολίαστη την επίθεση του Κυριάκου Βελόπουλου σε βάρος του ίδιου, αλλά και του συζύγου του, Τάιλερ ΜακΜπέθ.

Κασσελάκης: Το σχόλιο για τον Αυτιά

«Φτάνει πια η Ελλάδα της μισαλλοδοξίας και της μιζέριας», είπε χαρακτηριστικά.

Για τη συμμετοχή του Γιώργου Αυτιά στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Αυτή η συμμετοχή είναι ευπρόσδεκτη διότι αποκαλύπτει ποιος είναι ο δικός τους ορισμός περί αξιοκρατίας».

«Ο κ. Μητσοτάκης προανήγγειλε ότι κάθε υποψήφιός του θα ήταν “ένα νέο αστέρι” και εν συνεχεία αντί γι’ αυτό, διαλέγοντας τον κ. Αυτιά τι κάνει; Βάζει στο ψηφοδέλτιό του ό,τι πιο λαϊκίστικο και προπαγανδιστικό θα μπορούσε να βρει κανείς».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA