Μενού
kasselakis.jpg
Ο Στέφανος Κασσελάκης. | ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Για τις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και την επόμενη μέρη στην Κουμουνδούρου μίλησε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Το κόμμα πρέπει να γίνει κόμμα μελών», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Για τη χθεσινή του ομιλία, κατά την πρώτη μέρα του 4ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε πως δεν σκοπεύει να αναφερθεί στους «πολιτικούς υπολογισμούς» και τις «σκέψεις». Επιπλέον, τόνισε ότι οι «αλλαγές που πρέπει να γίνουν» είναι για να «ταιριάξουν το κόμμα με την κοινωνία».

Κασσελάκης: «Δεν είμαι κολλημένος»

Επιπλέον, ο Στέφανος Κασσελάκης χαρακτήρισε τον εαυτό του ως «το τελευταίο άτομο που είναι κολλημένο με την καρέκλα του» και ότι θέλει να «προσφέρει στον τόπο» από μια θέση που θα έχει τη «νομιμοποίηση των μελών και της βάσης».

Επιπλέον, ο ίδιος υπογράμμισε στη συνέχεια ότι έχει τη δυνατότητα να «ενώσει όλον τον προοδευτικό κόσμο, σε μια μεγάλη προοδευτική συμμαχία».

Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τον κόσμο του κόμματος να προσέλθει στο ανοικτό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA