Μενού
Κώστας Αρβανίτης
Ομιλία του Κώστα Αρβανίτη στην Ευρωβουλή | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης, στάθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα μετά την επιστολή του Στέλιου Κούλογλου με την οποία έκανε γνωστή την αποχώρησή του από την ευρωομάδα.

Παραδέχθηκε, μάλιστα μιλώντας στην ΕΡΤ, πως στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει πρόβλημα αυτή τη στιγμή, το οποίο έχει προκύψει μετά τα εκλογικά αποτελέσματα του Μαΐου. «Η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. έχει πρόβλημα αυτή τη στιγμή, είναι σε κρίση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αρβανίτης.

«Η κρίση ξεκινάει από τις 21 Μαΐου, δεν είναι κάτι που συμβαίνει τώρα. Νόμιζω ότι στην παρούσα φάση τοπ πρώτο πράγμα που χρειάζεται είναι η σοβαρότητα  απ' όλους, η ευθύνη της ηγεσίας και η σοβαρότητα των στελεχών, προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να ανασυγκροτηθεί» πρόσθεσε, επίσης.

Κώστας Αρβανίτης: «Δεν χρειάζονται βιαστικές κινήσεις»

Συνεχίζοντας, ο Κώστας Αρβανίτης υπογράμμισε τις επόμενες κινήσεις εντός του κόμματος, προκειμένου να μην ενισχυθεί το αίσθημα απογοήτευσης στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

«Νομίζω πως δεν χρειάζονται βιαστικές κινήσεις από τη μία, εκτόνωση της αντιπαράθεσης απίο την άλλη. Δεν βοηθάει αυτή τη στιγμή η ένταση, καθώς υπάρχει ένας κόσμος που έχει πολύ μεγάλη αγωνία για τον χώρο και τη χώρα. Τα πράγματα δεν πάνε καλά, από την ακρίβεια μέχρι τους πολέμους που έχουμε δίπλα μας, σε Μέση Ανατολή και Ουκρανία για παράδειγμα» σημείωσε.

«Από τη νέα περίοδο, είμαι από τους ανθρώπους που δεν τοποθετήθηκε υπέρ κανενός υποψηφίου και ήμουν σαφής σε ό,τι αφορά τον πολιτικό σχεδιασμό και τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ» συμπλήρωσε σχετικά ο κ. Αρβανίτης.

«Από εκεί και πέρα ήταν φανερό ότι η διαδικασία, όποια εξέλιξη και εάν είχαμε, θα είχε αναταράξεις. Όποιος από τους πέντε υποψηφιούς και εάν κέρδιζε, θα υπήρχαν αναταράξεις. Ο κ. Κασσελάκης, αρέσει δεν αρέσει, έχει πάρει ψήφο εμπιστοσύνης από 75 με 80 χιλιάδες ανθρώπους» τόνισε καταληκτικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA