Μενού
Ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη
Το πρωθυπουργικό ζεύγος στο Μέγαρο Μαξίμου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στα social media, αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Μαρέβα Μητσοτάκη, και γνωστοποίησε πως «θα πάει ως μάρτυρας στο δικαστήριο για να την υπερασπιστεί».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συγκεκριμένα, στέκεται στις νομικές ενέργειες στις οποίες θα προβεί η σύζυγός του έναντι της Έλενας Ακρίτα, μετά τις διαδοχικές αναρτήσεις που έκανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου πολιτικά, είναι ελεύθερος το κάνει. Όμως ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου» υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στην ίδια ανάρτηση.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτηση για τη Μαρέβα Μητσοτάκη

«Γράφω αυτήν την ανάρτηση ως σύζυγος και όχι ως Πρωθυπουργός. Από την ημέρα της εκλογής μου ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας η Μαρέβα έχει στοχοποιηθεί βάναυσα για έναν και μόνο λόγο.

Γιατί είναι γυναίκα μου και έτσι θεωρούσαν κάποιοι ότι θα μου έκαναν ζημιά. Ένας βαθιά καλός και ηθικός άνθρωπος, με τελείως αυτόνομη επαγγελματική διαδρομή, τσαλαπατήθηκε και έγινε πρωτοσέλιδα. Η οικογενειακή μας συνοχή δοκιμάστηκε.

Πολλές φορές αναρωτηθήκαμε και με τα παιδιά μας αν αξίζει να πληρώνει κάνεις αυτό το οικογενειακό τίμημα για να ασχολείται με τα κοινά.

Όμως αντέξαμε, και προς στιγμήν νομίσαμε ότι τουλάχιστον αυτή η φάση της πολιτικής τοξικότητας έχει παρέλθει. Μέχρι που η Μαρέβα ξαναέγινε πρωτοσέλιδο με ένα τελείως ψευδές και ανυπόστατο δημοσίευμα.

Για να ακολουθήσει μια χυδαία και απρόκλητη ανάρτηση της βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζεται μεγάλο συγγραφικό ταλέντο για να χωρέσει τόσα ψέματα και τόση κακία σε μία ανάρτηση. 

H Μαρέβα θα κινηθεί νομικά. Και εγώ θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο να την υπερασπιστώ. Όποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου πολιτικά, είναι ελεύθερος το κάνει.

Όμως ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA