Μενού
loberdos
Ανδρέας Λοβέρδος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Για την παραίτησή του από το ΠΑΣΟΚ και όλα τα κομματικά του όργανα, μέσω εμπιστευτικής επιστολής που έστειλε στον Νίκο Ανδρουλάκη, αναφέρθηκε ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Ανδρέας Λοβέρδος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε την παραίτησή του ως «πράξη απελευθέρωσης». «Μάλιστα, έγινε με έναν τρόπο που τον επέλεξε εγώ έτσι, βελούδινο. Δεν υπάρχει καμία διάθεση από πλευράς μου να αντιδικώ με ένα κόμμα, στο οποίο έδωσα όλη μου τη ζωή» πρόσθεσε παράλληλα.

«Δεν είναι καθόλου σωστό να δημιουργό πρόβλημα στο κόμμα εκφράζοντας απλά τις απόψεις μου. Οι κεντρικές μου θέσεις διαφωνίας εκτέθηκαν στην επιστολή μου στον πρόεδρο του κόμματος, στον οποίο ευχήθηκα καλή τύχη. Προτίμησα να είναι εμπιστευτικό, γιατί έτσι έπρεπε».

Το σενάριο συμπόρευσης με τη Νέα Δημοκρατία

Ο κ. Λοβέρδος, επίσης, ρωτήθηκε για το σενάριο συμπόρευσης με τη Νέα Δημοκρατία, γεγονός που το απέρριψε. Άξιο αναφοράς είναι ότι και από πλευρά κυβερνώντος κόμματος, δια στόματος Παύλου Μαρινάκη, διαψεύστηκαν οι εν λόγω υποθέσεις.

«Παραμένω απολύτως ενεργός πολιτικά» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την πολιτική παρά την παραίτησή του από τα συλλογικά όργανα του κόμαμτος της αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA