Μενού
marinakis.jpg
Ο Παύλος Μαρινάκης. | ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

«Δεν πρέπει να προκαταλαμβάνουμε τη στάση τους, δεν μπορώ προεξοφλήσω εκ των προτέρων τις αποφάσεις του πρωθυπουργού», τόνισε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τις κινήσεις του Μαξίμου, αν κάποιος υφυπουργός καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Να σημειωθεί ότι κατά τη σημερινή (25/01) ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ήταν εκτενέστατη η αναφορά του κυβερνητικού εκπροσώπου για τη στάση της αποχής που επέλεξε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης.

Υπενθυμίζεται ότι το νομοσχέδιο για την ισότητα στο γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση, με στόχο να ψηφιστεί στα μέσα του Φεβρουαρίου.

Μαρινάκης: «Κανένα θέμα με Βορίδη»

Ο Παύλος Μαρινάκης διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει θέμα με την επιλογή για αποχή που επέλεξε ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης «δεδομένου ότι στηρίζει συνολικά τις επιλογές της κυβέρνησης, ενώ για το θέμα είχε εκφράσει τις διαφωνίες του πριν καν αναλάβει το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο».

Για τη στάση της Εκκλησίας, ο Παύλος Μαρινάκης επανέλαβε ότι η κυβέρνηση σέβεται τις απόψεις της, αλλά εκείνη νομοθετεί. «Έχουμε σχέση αλληλοσεβασμού, διαλόγου, κατανόησης, δεν υπάρχει κλίμα διχασμού», είπε χαρακτηριστικά.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA