Μενού
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης
Ενημέρωση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για τα ομόφυλα ζευγάρια | EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μίλησε νωρίτερα, σήμερα (20/01) στην ΕΡΤ όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τις ενστάσεις της εκκλησίας.

Υπενθυμίζεται πως ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε χθες στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για το ζήτημα του γάμου των ομοφυλοφίλων, ενώ σήμερα τόνισε πως «υπάρχει απόλυτος σεβασμός στην εκκλησία διαχρονικά, θα ακούσουμε τις απόψεις της».

«Στο τέλος της ημέρας θα είμαστε συνεπείς στους πολίτες που μας ψήφισαν, εφαρμόζοντας το πρόγραμμά μας» διευκρίνισε, παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.

Παύλος Μαρινάκης: Τι είπε για την ακρίβεια

Πέρα από το ζήτημα του γάμου των ομοφυλοφίλων, ο Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε, επίσης, στο ζήτημα της ακρίβειας, την ώρα που αναμένονται νέες ανατιμήσεις σε αρκετά προϊόντα στα σούπερ μάρκετ.

«Όταν έχεις δυναμικό φαινόμενο πρέπει να έχεις δυναμική αντιμετώπιση επεξεργαζόμαστε τα πάντα» και τονίζοντας ότι η κυβέρνηση ακολουθεί μια πολιτική που στηρίζεται σε 3 άξονες: αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος που θα μείνει και όταν η πληθωριστική κρίση αποχωρήσει, αυξημένοι έλεγχοι της ΔΙΜΕΑ κατά της αισχροκέρδειας και στοχευμένες παρεμβάσεις πχ πλαφόν στο περιθώριο κέρδους στο βρεφικό γάλα, μέτρα που μετριούνται όπως είπε στην πράξη» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Επίσης δήλωσε πως η εισαγόμενη ακρίβεια και όχι ακρίβεια Μητσοτάκη στον ευρωπαϊκό μέσο όρο η χώρα μας λίγο πιο κάτω, υπάρχουν οι θιασώτες των μαγικών λύσεων και του πατήματος κουμπιών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA