Μενού
Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης | ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Απάντηση στην κριτική που άσκησε στο πρόσωπό του ο γγ της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του κ. Κασσελάκη στο συνέδριο του ΣΕΒ, ο κ. Κουτσούμπας διερωτήθηκε «πού τα βρήκαν αυτά τα φυντάνια», με τη φράση του να γίνεται viral.

Σε συνέντευξή του στο Kontra, o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε για την τοποθέτησή του αυτή και απάντησε με μία φράση του Μάο Τσε Τουνγκ.

Χαμογελώντας, ευχήθηκε ο κ. Κουτσούμπας να έχει αναρρώσει πλήρως από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και επανέλαβε την πρόσκλησή του για μία κατ΄ιδίαν συνάντηση.

«Εύχομαι να έχει αναρρώσει πλήρως και όπως είχα πει και τότε θα ήθελα να τον συναντήσω και στη Βουλή κάποια στιγμή» είπε, ειδικότερα. 

Όσον αφορά στην επίμαχη φράση, δήλωσε: «Θα του θύμιζα τις λέξεις του συντρόφου Μάο, που τις ξέρει καλύτερα εκείνος: "Αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν"».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA