Μενού
grafeio kasselaki
Το γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη | Mega
  • Α-
  • Α+

Μια ματιά μέσα από τα γραφεία όπου το επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη χαράσσει την στρατηγική του δίνει η εκπομπή «Live News» του «Mega».

Σε αυτά τα γραφεία λαμβάνονται όλες οι αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις που θα κάνει ο υποψήφιος για τη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για έναν χώρο λιτό, ενώ το γραφείο του κ. Κασσελάκη κοσμεί ένας πίνακας ζωγραφικής.

Κατόπιν υπάρχει μία αίθουσα συσκέψεων. Σε αυτά τα γραφεία οι εθελοντές και οι συνεργάτες του κάνουν τηλέφωνα και στέλνουν μηνύματα ώστε να ενημερώνουν τον κόσμο.

Το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για ένα έτοιμο γραφείο που είναι για ενοικίαση προς επαγγελματική χρήση, και δεν έχει διαμορφωθεί από τον ίδιο.

Γρίφος η συνεργασία με Μητσοτάκη στο παρελθόν

Την ίδια ώρα, «γρίφος» αποδεικνύεται προς το παρόν το ερώτημα αν τελικά ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη ή όχι.

grafeio kasselaki3
Mega

Σύμφωνα με το Live News, τέσσερις στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού αναφέρουν ότι δεν θυμούνται τον Στέφανο Κασσελάκη την περίοδο 2012 - 2015. 

grafeio kasselaki2
Mega

 

Επιπλέον, στην εκπομπή επισημάνθηκε το γεγονός ότι τον Ιούλιο του 2023 ο νυν υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με άρθρο του στον Εθνικό Κήρυκα, ανέφερε ότι είχε μια εξαιρετική σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάτι το οποίο δεν προκύπτει τουλάχιστον, σύμφωνα με το στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού, που επικαλείται η δημοσιογράφος

Επιπρόσθετα, στην ίδια εκπομπή τονίστηκε ότι σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενής του Στέφανου Κασσελάκη προσέγγισε τη ΝΔ, πριν τις εκλογές, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.