Μενού
anagnostopoulou
Η Σία Αναγνωστοπούλου. | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Τη σφοδρή αντίδραση της Σίας Αναγνωστοπούλου προκάλεσαν τα όσα είπε νωρίτερα στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Θάνος Πλεύρης, για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, κατηγόρησε τον κ. Κασσελάκη για «λαϊκισμό χειρίστου είδους», με αφορμή την παρουσία του στην αίθουσα της Ολομέλειας, την ώρα της ομιλίας του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου.

«Ακούσαμε πριν από λίγα λεπτά τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ να μιλάει με κυνισμό, με αλαζονεία, με έπαρση, για όλα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό στη χώρα και χλευαστικά για τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης», τόνισε αρχικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου.

«Αυτό που φαίνεται συνέχεια όταν μιλάνε τα στελέχη της ΝΔ, είναι αυτή η αλαζονεία. Και ποιος μίλησε έτσι; Ο πολιτικός ο οποίος, ως υπουργός στην προηγούμενη διακυβέρνηση, χρεώνεται με τους περισσότερους νεκρούς από την πανδημία, σε όλη την Ευρώπη, στη χώρα μας, πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Από ακροδεξιό σώμα»

«Ας είμαστε προσεκτικοί. Ξέρουμε από πού προέρχεται ο κ. Πλεύρης όπως ξέρουμε από πού προέρχεται ο κ. Βορίδης. Από ακροδεξιό σώμα είναι και προσπαθούν εδώ να κουνήσουν το δάχτυλο, για δημοκρατικότητα», είπε χαρακτηριστικά η Σία Αναγνωστοπούλου.

thanos-plevris
Θάνος Πλεύρης | Eurokinissi

Ο Θάνος Πλεύρης είχε πει νωρίτερα, μεταξύ άλλων, για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Πριν μια εβδομάδα ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, όπου στην πραγματικότητα χαρακτήριζε τους βουλευτές ως χειροκροτητές και ότι εμείς είμαστε εδώ και χειροκροτούμε τα νομοσχέδια της κυβέρνησης, αλλά αυτός θα εγκαινιάσει μία νέα διαδικασία όπου τα νομοσχέδια θα έρχονται σε διαβούλευση με τους πολίτες».

«Ο κ. Κασσελάκης σήμερα, προσήλθε ως χειροκροτητής στην ολομέλεια. Ας τον ενημερώσει κάποιος ότι όσοι δεν είναι αιρετοί δεν χειροκροτούν, απλώς παρακολουθούν. Κάθισε εκεί πέρα. Τον φέρατε, άκουσε μόνο τον κ. Φάμελλο, μίλησε σε 20 βουλευτές από τους 47 του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή, γνώριζε η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ότι σήμερα θα έχει την πρώτη άτυπη εμφάνιση του ο νέος αρχηγός και προσήλθαν οι 20 από τους 47 βουλευτές. Αυτό είναι θέμα που απασχολεί τον ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Λαϊκισμός»

«Όταν μιλάμε για σοβαρά θέματα και για τους ανθρώπους που δοκιμάζονται αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλία, τους συντοπίτες μου, γιατί κι εγώ από τη μητέρα μου είμαι από τη Λάρισα, περιμένουνε να ακούσουνε προτάσεις και λύσεις. Δεν περιμένουνε να δούνε γαλότσα και φτυάρι και φωτογραφία, κατά έναν προκλητικό τρόπο! Δεν ντράπηκε να πάει κάπου που είχαν ανάγκη οι άνθρωποι; Δηλαδή έκανε δύο φτυαριές ο κ. Κασσελάκης και φωτογραφήθηκε και αυτή είναι η πρόταση ου ΣΥΡΙΖΑ. Είναι χειρίστου είδους λαϊκισμός τον οποίο έχουμε βιώσει. Προσβολή στο Κοινοβούλιο, TikTok και παρουσία με τα φτυάρια εκεί που υπάρχει πρόβλημα, και καμία πρόταση», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA