Μενού
mitsotakis mpakogiannis viktoria
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Κώστα Μπακογιάννη. | ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας με τον υποψήφιο δήμαρχος της πρωτεύουσας, Κώστα Μπακογιάννη, περπάτησε το πρωί της Πέμπτης (12/10) ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η βόλτα τους άρχισε στις 10:00 και έφθασαν μέχρι την πλατεία Βικτωρίας, ενώ συνομίλησαν με πολίτες σε καφέ της περιοχής, όπου κάθισαν για λίγη ώρα.

Από εκεί, με δήλωσή του ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «η Αθήνα είναι τουριστικός προορισμός ολόκληρο το χρόνο και έτσι πρέπει να συνεχίσει και την επόμενη πενταετία». Επιπλέον, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε: «Είμαι σίγουρος ότι οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι θα εκτιμήσουν τη δουλειά που έχει γίνει αλλά και το θάρρος με το οποίο έγινε η απαραίτητη αυτοκριτική για ορισμένα πράγματα τα οποία δεν πήγανε καλά».

mitsotakis mpakogiannis viktoria 3.jpg
Ο πρωθυπουργός με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων. | ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Μητσοτάκης: «Είμαι σίγουρος»

«Εγώ εξάλλου είμαι πάντα ο πρώτος, που λέω στο δικό μας το επίπεδο ότι εμείς οι πολιτικοί πρέπει να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας, να μαθαίνουμε απ' αυτά και να φροντίζουμε να μην τα επαναλαμβάνουμε. Και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα συμβεί και όταν οι δημότες της Αθήνας θα κρίνουν το ποιος πρέπει να είναι ο επόμενος δήμαρχος», τόνισε ο πρωθυπουργός.

mitsotakis mpakogiannis viktoria 5.jpg
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε καφέ στο κέντρο της Αθήνας. | ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε το debate ανάμεσα στον Χάρη Δούκα και τον Κώστα Μπακογιάννη: «Εξάλλου όποιος παρακολούθησε το χθεσινό πολύ ενδιαφέρον debate κατέληξε σε αβίαστα συμπεράσματα για το ποιος γνωρίζει πραγματικά τα προβλήματα και ποιος στέκεται μόνο στην επικοινωνία. Και μπόρεσαν να διακρίνουν μεταξύ του περιεχομένου και του περιτυλίγματος».

mitsotakis mpakogiannis viktoria 2.jpg
Μπακογιάννης και Μητσοτάκης στους δρόμους της Αθήνας. | ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Μητσοτάκης: «Θα έχει συνέχεια»

Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον Κώστα Μπακογιάννη και δήλωσε μάλιστα σίγουρος πως «θα έχει συνέχεια η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην Αθήνα».

mitsotakis mpakogiannis viktoria 6.jpg
Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με πολίτες στο κέντρο. | ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Μπακογιάννης συγκέντρωσε στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών 41,35% και ο στηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας, 14,19%.

Στην Τρίπολη ο Μητσοτάκης

Αξίζει να σημειωθεί ότι το απόγευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Τρίπολη όπου θα περιοδεύσει μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό. Ο τελευταίος, που έχει το γαλάζιο χρίσμα για την περιφέρεια Πελοποννήσου, συγκέντρωσε το 42,61% των ψήφων, ενώ ο αντίπαλός του στις επαναληπτικές κάλπες, ήταν δεύτερος με 31,86% στον πρώτο γύρο.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA