Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις στην πολιτική και ειδικότερα τη διαφαινόμενη σύσταση κόμματος από την Μαρία Καρυστιανού.
Ο κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις που δίνουν σημαντικό ποσοστό σε ένα κόμμα Καρυστιανού, σχολίασε το εξής: «Δεν ξέρω πόσο δεοντολογικό είναι να μετριούνται κόμματα που δεν έχουν καν δημιουργηθεί, έγινε και με το κόμμα του κ. Τσίπρα».
«Η πραγματικότητα θα αποτυπωθεί όταν θα έχουμε επίσημες εξαγγελίες» είπε.
Όσον αφορά στο ίδιο το θέμα, παρατήρησε πως «υπάρχει απόσταση μεγάλη από το να είσαι γονιός ενός θύματος μίας εθνικής τραγωδίας και αρχηγός κόμματος. Η απόσταση είναι μεγάλη, ας δούμε πώς θα διανυθεί».
- Μέση Ανατολή: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στην Τεχεράνη - Το Ιράν απαντά με πυραύλους - LIVE οι εξελίξεις
- Πόλεμος στην Ελλάδα το 2026; Τo ChatGPT δίνει ένα αναπάντεχο ποσοστό πιθανότητας
- «Μένω ξύπνιος από τις αναμνήσεις 70 χρόνων πολέμου»: Ένα πρωί με τον θρυλικό φωτορεπόρτερ Ντον Μακ Κάλιν
- Το μυστήριο με την ανεξιχνίαστη δολοφονία του βασιλιά Γεωργίου Α' στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.