Μενού
kyriakos-mitsotakis
Κυριάκος Μητσοτάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στη «σκιά» της τραγωδίας με τους δύο νεκρούς πιλότους του Canadair που συνετρίβη στην Κάρυστο και ενώ τα πύρινα μέτωπα σε Βελεστίνο και Λαμία μαίνονται, πραγματοποιείται συνεδρίαση στη Βουλή για νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών. 

«Η σημερινή συνεδρίαση πραγματοποιείται υπό το πένθος για την απώλεια των πιλότων μας στις πυρκαγιές. Υποκλινόμαστε στην ανδρεία και τον ηρωισμό για αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για να σώσουν ζωές» είπε αρχικά ο κ. Μητσοτάκης

Τόνισε πως οι δύο πιλότοι έπεσαν στο καθήκον «υπηρετώντας την πατρίδα και την αγάπη τους για τους ουρανούς» ενώ «μας καλούν να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να τους τιμήσουμε. Με ηρεμία, χωρίς παραπληροφόρηση και χωρίς ο πόνος να γίνει κομματικό σύνθημα».

«Το τραγικό γεγονός απέδειξε την άνιση μάχη με τη φύση που βιώνει όλος ο πλανήτης και πως στη χώρα μας το κράτος είναι στην πρώτη γραμμή. Παρούσα και στην πρώτη γραμμή θα είναι και η πολιτεία για τις επόμενες ημέρες. Μετά τον καύσωνα θα ακολουθήσουν ισχυροί άνεμοι. Η κλιματική κρίση ήρθε για να μείνει», σχολίασε ο κ. Μητσοτάκης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA