Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι υποδέχτηκαν σήμερα (28/05) στο Μέγαρο Μαξίμου την πριγκίπισσα Κάκο του Ακασίνο, της Ιαπωνίας.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκαν η μακροχρόνια φιλία και οι ιδιαίτερα στενές σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ιαπωνία, με αφορμή και τη συμπλήρωση 125 ετών διπλωματικών σχέσεων.

Η συζήτηση Μητσοτάκη - Κάκο
Επισημάνθηκε επίσης η σημασία των ανταλλαγών σε πολιτιστικό και διαπροσωπικό επίπεδο, ενώ συζητήθηκε το πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων που ξετυλίγεται στο πλαίσιο του τρέχοντος «Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας - Ιαπωνίας».

Να σημειωθεί ότι η πριγκίπισσα Κάκο εμφανίστηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με παραδοσιακή ιαπωνική φορεσιά μαγνήτισε τα φλας των φωτογράφων.

- 2 αποδείξεις από το «Βρώμικο '89»: Πόσες δραχμές θέλαμε για ένα τραπέζι στις διακοπές και μπεργκεράκι;
- Ομπρέλες μόνο για μωρά και παππούδες: Μία παραλία στη Σαρδηνία το «ξεχείλωσε» με τους κανόνες
- Ο Τραμπ κομπάζει για την «μυστική αποστολή» για να μείνει ανοιχτό το Ορμούζ αλλά οι NYT τον προσγειώνουν
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.