Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι υποδέχτηκαν σήμερα (28/05) στο Μέγαρο Μαξίμου την πριγκίπισσα Κάκο του Ακασίνο, της Ιαπωνίας.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκαν η μακροχρόνια φιλία και οι ιδιαίτερα στενές σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ιαπωνία, με αφορμή και τη συμπλήρωση 125 ετών διπλωματικών σχέσεων.

Η συζήτηση Μητσοτάκη - Κάκο
Επισημάνθηκε επίσης η σημασία των ανταλλαγών σε πολιτιστικό και διαπροσωπικό επίπεδο, ενώ συζητήθηκε το πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων που ξετυλίγεται στο πλαίσιο του τρέχοντος «Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας - Ιαπωνίας».

Να σημειωθεί ότι η πριγκίπισσα Κάκο εμφανίστηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με παραδοσιακή ιαπωνική φορεσιά μαγνήτισε τα φλας των φωτογράφων.

- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.