Μενού
Ο Νάσος Ηλιόπουλος στην παρουσίαση νέου φορέα
Ο Νάσος Ηλιόπουλος στην παρουσίαση του νέου πολιτικού φορέα | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Ο Νάσος Ηλιόπουλος, μέλος και βουλευτής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας «Νέα Αριστερά», μίλησε σήμερα, Τρίτη (05/12) στο Mega και αναφέρθηκε στην ονομασία και το λογότυπο του νέου πολιτικού φορέα.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος, συγκεκριμένα, είπε: «Υπήρχαν αρκετές προτάσεις, σκεφτόμασταν το Νέα Αριστερά, σκεφτόμασταν κάτι το οποίο θα δίνει περισσότερο ένα οικολογικό στίγμα στο σήμερα και έπεσε στο τραπέζι η Οικολογική Αριστερά».

«Καταλήξαμε στο Νέα Αριστερά. Σε ό,τι αφορά το σήμα, είναι ένα βέλος που δείχνει Αριστερά, κι απλά υπάρχει η παρέμβαση από πάνω, όπου φαίνεται ένα ανθρωπάκι να κινείται προς τα Αριστερά» διευκρίνισε για το λογότυπο της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Όσον αφορά τα σχόλια που ακούστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Twitter, σημείωσε πως «κάτι τέτοιο δεν το γλιτώνεις», ενώ στάθηκε και στην τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα

«Νομίζω ότι είναι απολύτως φυσιολογικό αυτό που λέει ο Αλέξης Τσίπρας. Δεν αποχωρήσαμε μόνο επειδή υπήρχαν πολιτικές διαφωνίες, αποχωρήσαμε γιατί στο τέλος της ημέρας δεν μπορούσε να υπάρξει συνύπαρξη με κάποιον που σε χαρακτηρίζει Πέμπτη Φάλαγγα ή εσωτερικό εχθρό».

«Ο Αλέξης Τσίπρας δεν διανοήθηκε ποτέ να χαρακτηρίσει κάποιον Πέμπτη Φάλαγγα, όπως ο Στέφανος Κασσελάκης στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα είμαστε ούτε αντι-ΣΥΡΙΖΑ ούτε αντι-Κασσελάκης κόμμα.

Αυτή τη στιγμή ο Κυριάκος Μητσοτάκης παίζει μπάλα μόνος του, δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε κρίση και φθορά απαξίωσης, το ΠΑΣΟΚ είναι καθηλωμένο. Η φιλοδοξία μας είναι να ασκήσουμε σοβαρή, τεκμηριωμένη και μαχητική αντιπολίτευση στον Κυριάκο Μητσοτάκη».
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA