Μενού
stefanos-kasselakis
Ο Στέφανος Κασσελάκης στον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Στέφανος Κασσελάκης δείχνει να είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι προηγείται της Έφης Αχτσιόγλου καταγράφοντας ποσοστό 55-60%.

Στο 50% των αποτελεσμάτων, η εκτίμηση είναι για διαφορά 8 με 10 μονάδων, 55% με 45%.

Ψήφισαν πάνω από 133.000 μέλη

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής (24/09) ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ψηφοφορίας για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς έκλεισαν οι κάλπες.

Στον επαναληπτικό γύρο των εκλογών ψήφισαν 133.261 μέλη. Τα παλιά μέλη που προσήλθαν σήμερα ήταν 8.750.

Η εφορευτική επιτροπή αποφάσισε να παρατείνει τη διαδικασία κατά μία ώρα, έως τις 21:00 το βράδυ λόγω της αυξημένης συμμετοχής.

Οι κάλπες στα εκλογικά τμήματα άνοιξαν στις 8 το πρωί. Αυτή τη φορά δικαίωμα ψήφου είχαν μόνο τα μέλη, παλαιά και όσα έγιναν μέλη την προηγούμενη Κυριακή (17/09). Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη Κυριακή είχαν ψηφίσει περίπου 148.000 μέλη. 

Οι δύο υποψήφιοι παρακολουθούν τα αποτελέσματα από τα επιτελεία τους μαζί με τους στενούς τους συνεργάτες ενώ αργότερα αναμένονται δηλώσεις μόλις υπάρχει σαφής και επίσημη εικόνα των αποτελεσμάτων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.