Μενού
Ο Νικήτας Κακλαμάνης στη Βουλή
Ο Νικήτας Κακλαμάνης σε Επιτροπή στη Βουλή | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Στην υπόθεση του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά μετά από ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας, αναφέρθηκε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, κατά τη διάρκεια παρουσίας του στο «One».

«Δεν ξέρω τι να ευχηθεί κανείς για αυτό το παιδί. Σαν γιατρός θα έλεγα ότι αν ο Θεός τον αγαπά, καλύτερα να τον πάρει, όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό από το στόμα ενός γιατρού» είπε αρχικά ο Νικήτας Κακλαμάνης.

«Ήδη έγινε ακρωτηριασμός, αλλά φοβάμαι ότι με την καρδιά 15 λεπτά σταματημένη, οι εγκεφαλικές βλάβες θα είναι τέτοιες, που δεν ξέρω τι ζωή θα έχει αν επιζήσει αυτό το παιδί» συνέχισε για την κατάσταση της υγείας του.

«Όσο σκληρό και αν είναι αυτό για τη μάνα του, τον πατέρα του, τη γυναίκα του γιατί ήταν παντρεμένος» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας για τους συγγενείς του.

«Σκεφτείτε να μην ήταν ο αστυνομικός και να ήταν ένας πολίτης στη θέση του τι θα είχε συμβεί και να είχε φύγει μία χειροβομβίδα κρότου λάμψης από αστυνομικό. Τώρα, εκφράζουμε ευχές η Πολιτεία, οι συνάδελφοί του, ο κόσμος που το βλέπει στην τηλεόραση, αλλά δεν είδα καμία διαδήλωση για τον αστυνομικό», κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA