Μενού
Ο Νίκος Χαρδαλιάς με εθελοντές
Γεύμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής με εθελοντές | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Αύριο ξεκινά ο πρώτος γύρος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023, με τους υποψήφιους περιφερειάρχες και δημάρχους, όπως ο Νίκος Χαρδαλιάς, να απολαμβάνουν το τέλος της προεκλογικής περιόδου και να ετοιμάζονται για την «κρίσιμη ημέρα».

Μπορεί να τελείωσε χθες στην ουσία η προεκλογική περίοδος, η αυριανή ημέρα όμως είναι η πιο σημαντική για όλους όσοι συμμετείχαν στη «μάχη». Ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος πήρε το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας μετά την παραίτηση Πατούλη, έφαγε σήμερα το μεσημέρι με τους εθελοντές της καμπάνιας τους, όσους και όσες εργάστηκαν τους τελευταίους δήυο μήνες για την υποψηφιότητά του.

Το τραπέζι έγινε στην ταβέρνα του Κατσόγιαννου, στη Δραπετσώνα, μια άκρως συμβολική κίνηση, καθώς πρόκειται  για την πιο παλιά και ιστορική ταβέρνα της Δραπετσώνας, η οποία λειτουργεί στο ίδιο σημείο από το 1930, καθώς και μία από τις πιο παλιές του Πειραιά.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς με εθελοντές
Γεύμα του Νίκου Χαρδαλιά με εθελοντές | Eurokinissi

 

Ο Νίκος Χαρδαλιάς με εθελοντές
Γεύμα του Νίκου Χαρδαλιά με εθελοντές | Eurokinissi

 

Ο Νίκος Χαρδαλιάς με εθελοντές
Γεύμα του Νίκου Χαρδαλιά με εθελοντές | Eurokinissi

Νίκος Χαρδαλιάς: «Στις 8 Οκτωβρίου να μου δώσετε την ευθύνη

Ουποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς πραγματοποίησε στο Ζάππειο την κεντρική προεκλογική ομιλία του. Αναφέρθηκε στους άξονες του προγράμματος και τις προτεραιότητές του συνδυασμού του «Αττική Μπροστά» και τόνισε τη σημασία των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής (08/10).

«Αυτή τη βραδιά, η ελπίδα παίρνει τον δρόμο της προοπτικής, παίρνει τον δρόμο της ευθύνης και συναντά τα μονοπάτια του καθήκοντος, του αποτελέσματος, της συνέπειας. Με ξεκάθαρο προορισμό, ξεκάθαρη κατεύθυνση και στόχο την ποιότητα ζωής, την ανάπτυξη, την ευημερία των εκατομμυρίων πολιτών του Λεκανοπεδίου», ανέφερε αρχικά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και πρόσθεσε:  
 
«Η ερχόμενη Κυριακή σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας. Είναι η μέρα που θα πιάσουμε το νήμα, από το σημείο που βρισκόμαστε σήμερα. Να πάμε ακόμα πιο δυναμικά μπροστά. Να χτίσουμε σε κάθε θετικό, σημαντικό και με τη δύναμη που θα μας χαρίσει η ψήφος εμπιστοσύνης της πλειοψηφίας των πολιτών, να ξεκινήσουμε, χωρίς να χάσουμε χρόνο, από την πρώτη μέρα της θητείας μας, για να κάνουμε πράξη το δικό μας όραμα, το δικό μας σχέδιο για το αύριο

Για μια Αττική παραγωγική, πράσινη κι ασφαλή. Για μια Περιφέρεια κοινωνική και ανθρώπινη, που θα αγκαλιάζει τη νέα γενιά της. Μια Αττική που συστηματικά και με αυτοπεποίθηση, θα αναδεικνύει τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό ως ιδιαίτερα στοιχεία της ισχυρής της ταυτότητας. Αλλά και μια Αττική με μεγάλες και σύγχρονες υποδομές, που θα εγγυώνται την οικονομική και κοινωνική της ανάπτυξη. Θα εγγυώνται μια καλύτερη καθημερινότητα για όλους τους κατοίκους της. Ισότιμα, χωρίς αποκλεισμούς, σε κάθε Δήμο, σε όλες τις γειτονιές της».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA