Με νέο του βίντεο στο TikTok, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, επανέρχεται στην πρόταση του κόμματος για 4ήμερη εργασία, μετά και τις αντιδράσεις που είχαν ακουστεί από κυβερνητικά στελέχη.
«4ήμερη εργασία; Λένε πως δεν γίνεται, κι όμως γίνεται» επεσήμανε στο βίντεο ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος εξήγησε τους άξονες της πρότασης.
Γίνεται λόγος για πιλοτική εφαρμογή της 4ήμερης εργασίας στα πρότυπα των βέλτιστων ευρωπαϊκών πρακτικών και επιχειρήσεις που απασχολούν άνω των 20 εργαζομένων.
«Δεν αφορά το μανάβικο, ούτε την ταβέρνα της γειτονιάς» επεσήμανε, άλλωστε, ο ίδιος.
Εξήγησε πως αναφέρεται σε θέσεις έντασης διανοίας όπως προγραμματιστές, υπηρεσίες HR, λογιστές, marketeers, data analysts, διοικητικές υπηρεσίες κ.α.
«Λιγότερο burnout, μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Σχεδιάζουμε την Ελλάδα που κρατά τους νέους της εδώ» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης, όσον αφορά στην πρόταση για 4ήμερη εργασία.
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Οι επισκέψεις του ζευγαριού σε ψυχολόγο και το κλινικό «προφίλ» του 50χρονου
- Κρίνο και Αγκάθι: Η ιστορία και οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς
- Μητσοτάκης από Βούλα: «Πολλοί νομίζουν ότι κάνω προεκλογική εκστρατεία - Το 2027 οι εκλογές»
- Βραζιλία: Το ανατριχιαστικό στόρι της 21χρονης που σκοτώθηκε σε «rope jumping»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.