Μενού
Νίκος Ανδρουλάκης - Στέφανος Κασσελάκης
Νίκος Ανδρουλάκης - Στέφανος Κασσελάκης | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Με χιουμοριστική διάθεση σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, τα λεγόμενα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, σχετικά με το περιστατικό που φαίνεται να έλαβε χώρα κατά τη βάφτισή του.

«Με βάφτισε ο Άγιος Τσαλίκης με τον πατέρα Κύριλλο, και στο νερό σχηματίστηκε ένας Σταύρος από το λάδι. Ο Άγιος Τσαλίκης είπε στους γονείς μου: αυτός είτε παπάς θα γίνει, είτε πολύ σπουδαίος» είπε ο κ. Κασσελάκης στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του στις ΗΠΑ.

Η φράση του αυτή έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, με τον κ. Ανδρουλάκη να είναι ο τελευταίος που πήρε θέση.

Μιλώντας στο Kontra Channel,ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αστειεύτηκε λέγοντας πως στη δική του βάφτιση είχε σχηματιστεί ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ στην κολυμπήθρα. 

«Πάμε να ανταλλάξουμε εμπειρίες για τη βάπτισή του και τη βάπτισή μου. Θα μου πει την εμπειρία του που ακούστηκε και γράφτηκε τις προηγούμενες ημέρες και θα πω κι εγώ την εμπειρία μου, που με βαφτίσανε στο Αρκαλοχώρι, στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με κάποιες περιγραφές και μαρτυρίες των ανθρώπων που συμμετείχαν, βγαίνοντας από την κολυμβήθρα σχηματίστηκε ένας ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Και μάλιστα είχε και πράσινο χρώμα. Πιθανώς γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο» είπε, χαρακτηριστικά.

Σχολίασε, ωστόσο, πως «αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα» και κατήγγειλε πως «απαξιώνουν τη συζήτηση και δίνουν δύναμη στη Νέα Δημοκρατία να το παίζει ο σοβαρός κυρίαρχος πόλος». 

«Θέλω ο ελληνικός λαός να κρίνει ποιος έχει επιφέρει ήττες στο σύστημα εξουσίας του κ. Μητσοτάκη. Αποκαλύπτω το σκάνδαλο των παράνομων παρακολουθήσεων το καλοκαίρι του 2022, άδειασε το μισό Μαξίμου. Παίρνω την πρωτοβουλία με την πρόταση δυσπιστίας πριν από μερικές εβδομάδες, ξαναφεύγουν δύο του συνεργάτες. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές οι δικές μας επιλογές επέφεραν επώδυνες ήττες στο σύστημα εξουσίας του κ. Μητσοτάκη» είπε.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA