Μενού
stefanos-kasselakis
Στέφανος Κασσελάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης στον πρωθυπουργό ο οποίος με την δική του ανάρτηση δήλωσε την υποστήριξη στην σύζυγό του για τις επιθέσεις που δέχεται. Ο Κασσελάκης αν και δεν αναφέρει το όνομα της κ. Έλενας Ακριτα φαίνεται πως της προσφέρει την υποστήριξή του.

Αναλυτικότερα, στην ανάρτηση του ο κ. Κασσελάκης αναφέρει: «Είναι σημαντικό το να συμπαραστέκεται ένας καλός οικογενειάρχης στη σύζυγό του που πάει στη δικαιοσύνη.

Δηλαδή, εκεί που δυστυχώς δεν μπορούν να πάνε τον Κώστα Αχ. Καραμανλή οι δεκάδες καλοί οικογενειάρχες που έχασαν τους ανθρώπους τους στα Τέμπη, επειδή ακριβώς τους το απαγορεύει ο οικογενειάρχης Πρωθυπουργός.

Η ευαισθησία των πολιτικών αποκτά σημασία όταν μπορεί να αγκαλιάσει τις ΑΛΛΕΣ οικογένειες, αυτές που δεν έχουν ισχύ και διασυνδέσεις, αλλά παλεύουν μόνες τους καθημερινά απέναντι στην αναλγησία πολιτικών που η ευαισθησία τους εξαντλείται στα του οίκου τους».

Νωρίτερα ο Νίκος Καρανίκας, με μια δημοσίευση στην προσωπική του σελίδα στο faceboοκ, είχε στρέψει τα πυρά του κατά της Έλενας Ακριτα (επίσης χωρίς να την κατονομάζει).

«Ευγένεια. Πολιτική θέση

Ο Μισογυνισμός μιας γυναίκας είναι χειρότερο φαινόμενο από τον σωβινισμό του άντρα φαλοκράτη που εκφράζει τον μισογυνισμό του και δεν σβήνει με καμία και από καμία έδρα, είτε ακαδημαϊκή είτε κοινοβουλευτική.

Καμιά επικράτεια, καμία συλλογικότητα και ιδιότητα δεν έδωσε δικαίωμα στον μισογυνισμό όπως και στον ρατσισμό.

Μπλέξαμε με το θέαμα και θα μας φάει η πολιτική δηθενιά του ινφλουενσερισμού.

Άλλο πράγμα η βουλευτική και ακαδημαϊκή ιδιότητα και άλλο πράγμα ο πολίτης. Παρόλα αυτά ο Μισογυνισμός δεν είναι πολιτική και άλλο τόσο δεν ανήκει στην αριστερά. Αλληλεγγύη.

Μπλέξαμε με το απολίτικο και όχι με το μεταπολιτικό. Το πολιτικό κριτήριο δυστυχώς δεν κληρονομείται αλλά εύκολα διασύρεται» έγραψε.

Στην ανάρτηση αυτή «απάντησε» ο κ. Παύλος Πολάκης, ο οποίος σε σχόλιο κάτω από τη δημοσίευση του κ. Καρανίκα τόνισε: «Ποιος είναι ο μισογυνισμος Νίκο και ποιος τον εκφράζει;;;;

Δεν σε πιάνω!!! Για εξήγησε το περισσότερο»!

polak
Το σχόλιο του Παύλου Πολάκη
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA