Μενού
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα Βριλήσσια
Ομιλία του πρωθυπουργού σε πολίτες των Βριλησσίων | EUROKINISSI / ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Στα Βριλήσσια βρέθηκε σήμερα (18/5) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου σε ομιλία του σε συγκεντρωμένους πολίτες, αποκάλυψε πως έστειλε την επιστολή – παρέμβαση στην πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, για το ζήτημα της ακρίβειας.

«Σήμερα απέστειλα μια επιστολή στην πρόεδρο της ΕΕ με την οποία ζητώ να διερευνήσει και να παρέμβει για ένα πρόβλημα που βλέπουμε να εντείνεται. Τις πολυεθνικές να χρησιμοποιούν τη μεγάλη τους ισχύ, για να χρεώσουν σε διαφορετικές τιμές τα ίδια προϊόντα. Αυτό πρέπει να σταματήσει με ευρωπαϊκή πρωτοβουλία» υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης | Eurokinissi

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης | Eurokinissi

 Κυριάκος Μητσοτάκης: Τι είχε πει τις προηγούμενες ημέρες

«Πώς μπορούμε ενδεχομένως να κινητοποιήσουμε την Ευρώπη και για τα ζητήματα που αφορούν την ακρίβεια; Αύριο θα στείλω μία επιστολή στην Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής» υποστήριξε για τη σχετική επιστολή.

«Να αναδείξω σε ευρωπαϊκό επίπεδο ένα ζήτημα που μας απασχολεί όλους. Και έχει να κάνει με τις συγκριτικές τιμές των προϊόντων των πολυεθνικών σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες» πρόσθεσε.

«Και έχω ένα απλό ερώτημα. Εάν έχουμε ενιαία αγορά; Γιατί ανεχόμαστε διαφοροποιήσεις τιμών στα ελληνικά super market σε σχέση με super market σε άλλες χώρες;» τόνισε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA