Μενού
Η Όλγα Γεροβασίλη στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ
Η Όλγα Γεροβασίλη στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Μετά το τέλος που μπήκε στις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, εκτυλίχθηκε ένα αλαλούμ σχετικά με το πως οι εκλογές τελικά αναβλήθηκαν.

Η Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε πως δεν απέσυρε την υποψηφιότητά της, κάτι που υποστηρίζει η πλευρά Κασσελάκη.

Η κα. Γεροβασίλη είπε: «Το συνέδριο είναι κυρίαρχο σώμα πήρε μια απόφαση να καταψηφίσει την πρόταση του προέδρου Κασσελάκη. Υπήρχαν τρεις προτάσεις. 

Η πρόταση για πρόεδρο με εκλογές σε δέκα μέρες, που απάντησα ότι οι εκλογές να γίνουν όπως του Τσίπρα. Η πρόταση Φάμελλου, αλλά και η δική μου που ήταν εκλογές σε ένα μήνα.

Δεν την απέσυρα ποτέ. Το προεδρείο επέλεξε να βάλει πρώτη του Φάμελλου. Όντως πρέπει να δώσουμε τη μάχη συντεταγμένα. Δεν θα είναι πετυχημένη αυτή πορεία αν ο πρόεδρος συνεχίσει να έχει τη διχαστική και πολιτική στάση. Δεν έπρεπε να φανεί ότι καταψηφίζεται η πρόταση του προέδρου.

Λευκή επιταγή δεν υπάρχει για κανένα μας. Στο τέλος αυτής της ημέρας θα γίνουν εκλογές. Μεγαλύτερη κρίση εθνικών εκλογών δεν μπορεί να υπάρξει».

«Ο Πρόεδρος να σταματήσει να λειτουργεί διχαστικά και πολωτικά»

Η Όλγα Γεροβασίλη, λίγο αργότερα, έκανε και ανάρτηση στο Facebook γράφοντας: 

«Το συνέδριο αποφάσισε να συνεχίσουμε ως έχουμε, να μην απευθυνθούμε στη βάση και στα μέλη του #ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ.

Παρότι το πρότεινε ο Πρόεδρος του Κόμματος.

Η απόφαση του συνεδρίου ως κυρίαρχου σώματος είναι απολύτως σεβαστή.

Τώρα θα συμβάλω και θα συμβάλουνε όλοι, με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό μπροστά στην επερχόμενη εκλογική μάχη.

Δε θα σταματήσω να επιμένω όμως στην άποψη ότι η κρίσιμη πολιτική προϋπόθεση για επιτυχημένη πορεία είναι ο Πρόεδρος να σταματήσει να λειτουργεί διχαστικά και πολωτικά. 

Άλλωστε αυτό του είπε και το συνέδριο στην πρόκληση του "βρείτε μου αντίπαλο"».


 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA