Τα ξημερώματα της Τετάρτης (27/09), ο Πάνος Καμμένος ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα μία selfie που τράβηξε αγκαλιά με τον Ευάγγελο Αποστολάκη.
Όπως προκύπτει από την ανάρτηση, οι δύο πρώην υπουργοί Άμυνας επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και θέλησαν να αποτυπώσουν το κλίμα που υπάρχει μεταξύ τους, με τη συγκεκριμένη ανάρτηση.
Ο Ευάγγελος Αποστολάκης, συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη, συνυπήρξε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τον Πάνο Καμμένο.
- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Το rebranding του αιώνα - Ο άνθρωπος είναι Μακιαβέλι»
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.